Audio: Kurronen Singaporesta käsin – ”Harvoin se mediaseuraaminen omaa mieltä kohentaa”

Lasse Kurronen ehti haastateltavaksi ennen MM-kisojen alkua.

Salibandyn naisten MM-kisat käynnistyvät lauantaina 2.12. Singaporessa.

Suomen naisten maajoukkue meni paikalle jo viime viikonloppuna, joten olosuhteisiin on ehditty sopeutua hyvän aikaan. Päävalmentaja Lasse Kurronen kertoi vielä viime hetken kuulumisia paikan päältä Pääkallolle.

Haastattelussa käydään läpi reissun yleisilmettä tähän asti ja Suomen alkusarjan vastustajia pelikentällä. Mutta miten joukkueessa on suhtauduttu siihen, että joukkue on saanut paljon huomiota jopa Ruotsin päässä?

Audiohaastattelu on noin 15 minuuttia pitkä. Voit kuunnella sen myös Spotifysta ja Itunesista Pääkallon podcastit -tililtä. Alta löytyy myös Ylijohtavan aition pidempi haastattelu, joka on tällä hetkellä ilmaiskuuntelussa.

MM-kisojen seurantauutinen

Jos olet kiinnostunut pidemmästä Kurrosen haastattelusta, niin sen voi kuunnella täältä: