KalloCast: Turistit, pärjääjät ja tähdet – arviossa liigan ulkomaalaispelaajat

Matej Penicka edustaa EräViikinkejä. Kuva: Esa Jokinen

KalloCastin jakso numero 141 käsittelee miesten F-liigan ulkomaalaispelaajia.

Joulun välipäivien extra-jaksossa sulatellaan kinkun lisäksi ulkomaalaispelaajien antia syyskaudella kategorioissa ”turistit”, ”pärjäävät liigavauhdissa” ja ”tähtipelaajat”. Pohdinnassa myös kaikkien aikojen ulkomaalaispelaaja ja olisiko draft sopivampi Divariin kuin F-liigaan?

Voit kuunnella ohjelmaa joko Patreonista tai Spotifysta. Joka toinen viikko julkaistaan Ylijohtavan aitio -keskusteluohjelmaa samalla tilillä. Tilaa molemmat ohjelmat kuunteluun viiden euron kuukausihinnalla Patreonista, niin et jää paitsi salibandymaailman olennaisimmista puheenaiheista.

Jakson sisältö:

1. erä: Turistit
– Pelaajia, joista saa korkeintaan muutaman klipin F-liigan someen

2. erä: Pärjäävät liigavauhdissa
– F-liigan peruskauraa. Tarvitaanko näitä pelaajia F-liigaan?

3. erä: Tähtipelaajat
– Ketkä kolme ulkomaalaispelaajaa nousivat tähtikategoriaan?