Kelpaako piste: Arviossa Divarin harjoittelukulttuuri – ”Ei olis mun organisaatio”

Tuleeko Hawksin harjoittelukulttuurista porua? Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako piste? -podcastin jaksossa numero 32 pääaiheena on Inssi-Divarijoukkueiden harjoittelukulttuurit.

Joukkueille tehtyjen kyselyiden pohjalta käydään hiukan läpi esimerkiksi harjoitusten lukumäärää, lajiharjoitusten sisältöä sekä fysiikkatestien määrää kauden aikana. Lisäksi vastaillaan tuttuun tapaan kuulijoilta tulleisiin yleisökysymyksiin, ja käydään sekä menneitä että tulevia pelejä läpi.

Studiossa tällä kertaa on koko kolmikko paikalla ja studion haastatteluun pääsee vähän yllättäenkin seitsemän maalia edellisessä ottelussa iskenyt Setti Roimela (Rangers). Voimatauko-osiossa puhelu suuntautuu entiselle Divari-vaikuttajalle ja nykyiselle Esport Oilersin urheilujohtajalle Henry Arrheniukselle. Jakson TOP3-listauksessa käydään läpi sarjan isänmaallisimpia pelaajia.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.