Karhut kiinnitti kolme konkaria loppukaudeksi – ”Kaikki revitään joukkueen eteen irti ”

Juho Myllyharju palaa Karhuihin. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Juho Myllyharju, 28, Tuomas Puisto, 33, ja Kalle Santanen, 31, edustavat Divarin Karhuja loppukauden ajan.

Myllyharju on pelannut Karhuissa urallaan 124 Divarin peliä (75+44) ja 47 liigaottelua (19+12).

– Mukavat fiilikset sopimuksesta. On mukavaa päästä pelaamaan säbää, kun siviilielämässäni aukesi mahdollisuus mennä kamppailemaan vielä säbän tiimoilla, Myllyharju kommentoi.

Puolustaja Puisto on pelannut liigatasolla porilaisten riveissä 70 peliä (9+6) ja Divarissa 187 ottelua (50+44). Puisto pelasi pääsarjatasolla viimeksi kaudella 2021-22.

– Hyvät fiilikset sopimuksesta. Ollut kyllä tosi mukava tulla takasin ja intoa riittää! On totta kai iso halu auttaa itselle tärkeää seuraa tässä hieman mollivoittoisen alkukauden jälkeen. Oma elämäntilanne on sellainen, että paluulle oli mahdollisuus, joten kaikki revitään joukkueen eteen irti, Puisto sanoitti.

Santanen kuuluu myös porilaisen salibandyn konkareihin. Liigapelejä on vyöllä 85 (8+11) ja Divarin otteluita 185 (53+63).

– Odottavat fiilikset, että pääsee taas pukemaan Karhupaitaa päälle. Alusta asti oli tarkoitus tällä kaudella pelata. Viimeiset puolitoista kautta on mennyt kuntoutushommissa, ja nyt alkaa paikat tuntumaan siltä, että kestää taas pelaamista, kommentoi Santanen pitkää toipumisjaksoaan.