Vänttilä ja Rantaniemi jatkavat Oulussa – ”Kahden vuoden sopimus kertoo myös molemminpuolisesta luottamuksesta”

Aapo Rantaniemi jatkaa OLS:ssa. Kuva: Esa Takalo

Kimi Vänttilä, 24, ja Aapo Rantaniemi, 20, jatkavat OLS:ssa kaksi seuraavaa kautta, OLS tiedotti viime viikolla.

Vänttilä on pelannut kolmen viime kauden aikana 75 liigapeliä (16+30). Vänttilä on pelaajatyypiltään kahden suunnan sentteri.

– Kimin sopimus on molemminpuolin luonnollinen jatkumo hyvin lähteneeseen liigauraan. Kimi on urheilijana äärettömän motivoitunut ja tunnollinen harjoittelija, joka haluaa kehittyä päivittäin – toisinsanoen pelaajatyyppi, mitä haluamme meillä nähdä. Kahden vuoden sopimus kertoo myös molemminpuolisesta luottamuksesta ja pyrkimyksestä eteenpäin. Kimi on kentällä hyvä kahdensuunnan sentteri, keneltä odotetaan varman peruspelaamisen lisäksi myös enemmän ja enemmän tulosta, OLS:n edustuksen asioista vastaava Samuli Koivuniemi kommentoi tiedotteessa.

Rantaniemi pelaa jo viidettä kauttaan liigassa, mutta liigapelejä on kertynyt 70 (13+8). Nopea laituri on nähty liigassakin myös sentterin tontilla.

– Tämä kausi on tähän asti mennyt kokonaisuudessaan ihan hyvin, mutta paljon on parannettavaa mikäli halutaan pelata vielä loppukeväästä. Jatkosopimuksesta erityisen hyvät fiilikset, kun joka kausi mennyt toiminta eteenpäin niin mielenkiinnolla odotan, mitä seuraavat pari kautta tuo tullessaan, Rantaniemi kommentoi sopimustaan.