Kelpaako piste: ”Meinaattekste lopettaa tän osion ennen ku on mainittu Palokasta mitään?”

Kelpaako piste? palaa erikoisjakson jälkeen Divarin pariin. Kuva: Esa Jokinen

Kelpaako pisteen? jaksossa 37 on äänessä koko kolmikko Atte, Niklas ja Severi.

Jaksossa otetaan katsaus Inssi-Divarin menneisiin otteluihin ja tapahtumiin, polttaviin puheenaiheisiin sekä tehdään ennakointia runkosarjan loppuvaiheisiin.

Lisäksi tarkastellaan hiukan edellistä jaksoa, jossa vieraana salibandyn olosuhteista oli puhumassa Krister Savonen. TOP3-listauksessa Inssi-Divaripelaajien sukunimet ja Voimatauko-osiossa ääneen pääsee Tiikereiden hyökkääjä Roni Lehtimäki.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.