SaiPan valmennusryhmä jatkaa tulevalla kaudella – ”Tiiminähän tätä hommaa tehdään”

Otto Valavuo jatkaa SaiPan pääkäskijänä. Kuva: Esa Jokinen

SaiPan miesten Divari-joukkueen valmennuskolmikko jatkaa myös kaudella 2024-25.

Päävalmentaja Otto Valavuo sekä valmennustiimin Mika Valtonen ja Ville Kuusela nähdään lappeenrantalaisten penkin takana myös tulevalla kaudella. Valavuo ja Valtonen ovat olleet joukkueen peräsimessä kauden 2022-23 alusta asti, ja Kuusela liittyi mukaan kauden edetessä.

– Kyllä meillä yhteistyö toimii erinomaisesti ja tiiminähän tätä hommaa tehdään. Mukava tehdä hommia hyvässä ja osaavassa porukassa. Siitäkin jo tässä vaiheessa kiitosta kollegoiden suuntaan, Otto Valavuo sanoitti joukkueen tiedotteessa.

SaiPalle asetettiin kauden alla menestyspaineita ulkopuolelta, mutta kausi ei ole sujunut erityisen hyvin tuloksellisesti. Joukkue on sarjataulukossa sijalla 10 ja liigakarsintoihin pääsy ei vaikuta järin todennäköiseltä. Valavuo kommentoikin tiedotteessa, että joukkue keskittyy loppukauden peleihin, mutta myös ensi kauden joukkuetta on lähdetty rakentamaan. Uutisia sen saralta julkaistaan lähiviikkoina.