Kelpaako piste: Liigakarsintaennakot – ”Liigataival on selviytymistaistelua vuodesta toiseen”

Miro Mäkelän johtama EräViikingit selvitti liigakarsinnat viime vuonna, mutta on jälleen kovan paikan edessä. Kuva: Esa Jokinen

Alkavien F-Liigakarsintojen ennakko kuullaan jaksossa 43.

Jaksossa käydään ottelusarja läpi kerrallaan vakiokolmikon voimin ja tehdään omat veikkaukset sarjojen lopputuloksista. Sen lisäksi puidaan yleisellä tasolla pudotuspeliaikaa omien kokemuksien pohjalta. Loppuun kuullaan Aten, Niklaksen ja Severin TOP-3 seurattavat seikat keväälle.

Kelpaako piste? -podcast on yleisön pyynnöstä alkunsa saanut, Suomen toiseksi korkeinta sarjatasoa Inssi-Divaria käsittelevä podcast. Jo toiselle kaudelle edenneen podcastin vakiojäseninä toimii kolme Inssi-Divarin persoonaa: Severi Hopsu, Atte Silvennoinen sekä Niklas Niemi yhdessä vaihtuvien vieraiden kanssa.

Jakson tuotannosta on vastannut kolmikko itse. Löydät jakson myös Spotifysta ja Itunesista.

Pääkallo julkaisee liigakarsinnoista vielä erilliset tekstiennakot, mutta syvin sisältö löytyy tästä jaksosta.