Naumanen korvaa Pulkkisen Rankkojen Ankkojen penkin takana – ”Valmentajana olen oppivainen, intohimoinen ja analyyttinen”

Harri Naumanen on SSRA:n ensi kauden päävalmentaja. Kuva: Esa Jokinen

Harri Naumanen on kaudella 2024-25 SSRA:n naisten liigajoukkueen päävalmentaja.

Naumanen seuraa tehtävässä Seppo Pulkkista, joka on ensi kaudella miesten liigan LASBin päävalmentaja. Naumanen on valmentanut tämän kauden naisten Divarin HaHe:a. Vuodet 2020-23 Naumanen toimi OLS:n miesten liigajoukkueen päävalmentajana. Vuodet 2018-2020 Naumanen toimi miesten Divarin LNM:n päävalmentajana.

– Pelaajat ovat ottaneet kehitysaskelia viime vuosina hyvässä valmennuksessa ja ovat sitoutuneita toimintaan. Tulevalla kaudella on tarkoitus viedä joukkuetta eteenpäin jokaisella osa-alueella. Kehittää toimintaa niin, että pelaajilla on koko ajan tunne siitä, että kehitystä tapahtuu, kaikella toiminnalla on merkitystä ja kaikki tähtää voittamiseen, Naumanen tarkentaa.

Naumanen kuvaa omaa persoonaansa analyyttisesti.

– Valmentajana olen oppivainen, intohimoinen ja analyyttinen. Persoonana olen rauhallinen ja kehityskelpoinen.