Pudotuspeliparien valinnoissa todellinen yllätys – runkosarjan voittaja kohtaa viidenneksi sijoittuneen

SB-Pro kohtaa TPS:n naisten liigan puolivälierissä. Kuva: Esa Jokinen

Naisten F-liigan runkosarja päättyi lauantaina ja illalla tehtiin puolivälieräparien valinnat.

Runkosarjan voittaja Tampereen Classic teki melko yllättävän valinnan, sillä se otti vastaansa viidenneksi runkosarjassa tulleen EräViikingit Helsingistä. Pisteiden valossa ErVi oli selkeästi edellä sijoille 6-8 sijoittuneita, sillä eroa oli 12 pistettä.

Runkosarjan kakkonen TPS otti kahdeksanneksi jääneen Nurmijärven SB-Pron. Runkosarjan kolmonen turkulainen FBC Loisto otti myös järjestyksessä vastustajan, sillä se kohtaa seitsemänneksi tulleen PSS:n Porvoosta. Sensaatiomaisen runkosarjan pelannut Lappeenrannan SaiPa lähtee pudotuspeleihin nelossijalta ja kohtaa SSRA:n Oulusta.

Puolivälieräparit:
Classic (1.) – EräViikingit (5.)
TPS (2.) – SB-Pro (8.)
FBC Loisto (3.) – PSS (7.)
SaiPa (4.) – Rankat Ankat (6.)

Välieriin pääsy vaatii kolme voittoa.