Vahva kolmoserä toi Classicille toisen välierävoiton

Classic on voiton päässä naisten finaaleista. Kuva: Anssi Koskinen

SSRA ja Tampereen Classic kohtasivat sunnuntaina toisessa F-liigan välieräpelissä.

Ottelu oli kokonaisuudessaan melko tarkkaa peliä. SSRA johti avauserän flipperimaalilla aina kolmannen erän alkuun asti, jossa Johanna Pirttimaa vei oululaiset 2-0-johtoon. Pirttimaa otti kuitenkin pari minuuttia myöhemmin 2+2-minuutin jäähyn ja Suvi Hämäläinen pääsi kaventamaan ylivoimalla.

Erän puolivälin tienoilla SSRA pääsi ylivoimalle, mutta se kääntyi sitä itseä vastaan lopulta. Kristiina Kauppila iski vaarallisesti vastaan ja Janina Rinne iski paluupallosta Classicin tasoituksen alivoimalla. Pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Julia Woivalin naulasi Classicin 3-2-voittomaalin.

Voitto tarkoitti sitä, että Classic johtaa sarjaa 2-0. Täten finaalipaikka on katkolla jo keskiviikkona Bläk Boksissa.