Hawks vahvistuu neljällä pelaajalla – Junnilainen palaa pääkaupunkiseudulle

Lassi Junnilainen siirtyy idästä Itä-Helsinkiin. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Divarin Hawks julkaisi aiemmin viikolla neljä pelaajasopimusta.

Hyökkääjä Lassi Junnilainen (s. 1999) liittyy joukkueen vahvuuteen SaiPasta. Neljällä kaudella Divarin pelejä on kertynyt 114 (64+38). Junnilainen on pelannut aiemmin urallaan pääkaupunkiseudulla ja edusti Hawksin A-junioreita kaudella 2020-21. Sitä ennen hän edusti Westend Indiansin junioreita.

Hyökkääjä Aarne Rissanen (s. 2002) liittyy joukkueeseen EräViikinkien organisaatiosta. Liigapelejä on kertynyt uralla yhteensä 20 (1+1). Pääsarjakokemusta on enemmän Divarista EräViikingit Akatemista, jossa pelejä on kertynyt 31 (28+10). Tiikerit-kasvatti on edustanut ErVin juniorijoukkueita ja pääsi juhlimaan keväällä 2022 P21-ikäluokan SM-kultaa.

Puolustaja Niklas Tuominen (s. 2005) on pelannut kahdella viime kaudella kaikkiaan 17 liigapeliä ErVissä (0+1). Porvoolaislähtöinen pelaaja on edustanut viime vuodet pääosin seuran juniorijoukkueita.

Hyökkääjä Leevi Rantala (s. 2004) siirtyy myös Hawksiin EräViikingeistä. Uralle on kertynyt 24 liigapeliä (1+0) niin ErVissä kuin Oilersissakin, jossa palkintokaappiin kertyi myös SM-pronssi. Hawksin tiedotteen mukaan Rantala on kärsinyt viime vuosina loukkaantumisista, jotka ovat hidastaneet urakehitystä.