EräViikingit ja SB Vantaa yhteistyöhön – ”Tuo kaivatun lisäpalikan pelaajakehitykseen”

Tomi Rastas ja Miro Mäkelä tekivät aikoinaan yhteistyötä ErVin penkin takana, ja nyt yhteistyö rajoittuu yli seurarajojen. Arkistokuva: Esa Jokinen

Miesten liigan EräViikingit sekä miesten Divariin noussut SB Vantaa ovat solmineet yhteistyön, jossa on tarkoitus vahvistaa molempien seurojen pelaajakehitystä.

Tavoitteena on saada sujuvaa pelaajaliikennettä seurojen edustusjoukkueiden välillä. SB Vantaalta löytyy myös lahjakkaita pelaajia ja näiden on tarkoitus päästä haistelemaan liigaympyröitä.

– Meidän nuorille pelaajille on tärkeää päästä haistelemaan F-liigan ilmapiiriä. Heidän tulee ymmärtää, mitä huipulle pääseminen vaatii ja mitä se tarkoittaa viikottaisessa tekemisessä. Tämän ymmärtäminen ja oman riman nostaminen, nostaa myös tasoa meidän omissa harjoituksissa. Yhteistyö myös antaa turvaa molemmille joukkueille, mikäli tulee paljon loukkaantumisia kauden mittaan, entinen EräViikinkien ja nykyinen SB Vantaan päävalmentaja Tomi Rastas sanoitti tiedotteessa.

Myös EräViikinkien päävalmentaja Miro Mäkelä näkee yhteistyössä paljon hyvää.

– Tässä kohtaa yhteistyösopimus Inssi-Divariseuran kanssa oli prioriteettilistallamme korkealla ja tuo kaivatun lisäpalikan pelaajakehitykseen. SB Vantaa on kaikin puolin hyvä yhteistyökumppani ja uskon että molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä.