LASB julkaisi viisi sopimusta – pelaajilla toistaiseksi vähän liigakokemusta

LASB hankki pelaajia eri seuroista. Kuvituskuva: Esa Jokinen

LASB julkaisi keskiviikkona viisi uutta sopimusta, joista neljä on pelaajasopimuksia.

Kokenut pääsarjapelaaja Miika Kosonen (s. 1997) siirtyy Lahteen Josbasta. Vasen laituri on pelannut Divarissa 143 peliä (70+27) Josbassa ja FBC Turussa. Kosonen pelasi yhden kauden liigassa edustaen ÅIF:ia 2019-20 25 ottelun verran (3+1). Josbasta siirtyy myös Simo Harinen (s. 2001), jolla on Divari-kokemusta 28 peliä (10+7).

Puolustaja Olli Maksimainen (s. 2005) palaa Lahteen EräViikingeistä. Viimeisen kahden kauden aikana Maksimainen on pelannut 35 liigapeliä (3+1). Neljäs pelaaja on Nokian KrP:ta viime kaudet edustanut latvialainen Jorens Malkavs (s. 2002). Malkavs on pelannut liigassa 31 peliä (4+5).

LASB kertoi samalla solmineensa sopimuksen Pasi Raution kanssa. Raution erityisosaamisaluetta on maalivahtivalmennus.