Miesten Divarin otteluohjelma on valmis – runkosarja pelataan syyskuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin

SalBan kausi alkaa 21.9. paikallispelillä SBS Wirmoa vastaan. Kuva: Ainesmedia/salibandy.fi

Miesten Divarin runkosarjan otteluohjelma julkaistiin tällä viikolla.

Kaudella 2024-25 Inssi-Divarissa pelaa 14 joukkuetta. Runkosarjassa joukkueet kohtaavat kahdesti, eli jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 26 ottelua. Yhteensä otteluita pelataan runkosarjassa 182. Runkosarjan jälkeen joukkueet sijoilta 1.-6. jatkavat F-liigakarsintaan. Sijoille 12. ja 13. sijoittuneet joukkueet karsivat sarjapaikastaan ja 14. sijoittunut joukkue putoaa Suomisarjaan.

F-liigakarsinnassa Inssi-Divarin 1.-6. sijoittuneet joukkueet sekä F-liigan 11. ja 12. sijoittunut joukkue pelaavat kaksivaiheiset pudotuspelit paras viidestä -järjestelmällä ja karsinnan 2. vaiheen voittajat (kaksi joukkuetta) pelaavat F-liigassa kaudella 2025-26.

Divarikarsinnan Inssi-Divarin 12.-13. sijoittuneet joukkueet ja Suomisarjan kolmen lohkon kaksi parasta joukkuetta (yhteensä kahdeksan joukkuetta). Pelaavat kolmivaiheiset pudotuspelit paras kolmesta -systeemillä. Toisen ja kolmannen vaiheen voittajat (kolme joukkuetta) pelaavat Inssi-Divarissa kaudella 2025-26.

Avausviikonlopun pelit:
Pe 13.9. Hawks–Rangers
La 14.9. SaiPa–Koovee
SB Vantaa–Tiikerit
Josba–LNM
ÅIF–O2-Jyväskylä
Su 15.9.
SaiPa–LNM
M-Team–Karhut
Josba–Koovee

Koko ohjelman löydät täältä

Inssi-Divarin joukkueet 2024-2025:
Hawks, Helsinki
Josba, Joensuu
Karhut, Pori
Koovee, Tampere
Limingan Niittomiehet
M-Team, Helsinki
O2-Jyväskylä
Rangers, Kirkkonummi
SaiPa, Lappeenranta
SalBa, Rauma
SB Vantaa
SBS Wirmo, Mynämäki
Tikkurilan Tiikerit, Vantaa
ÅIF, Sipoo

Teksti: Liiton tiedotteesta