Suomella tiukkaa Latvian kanssa – Rantalan rankkarimaalit avittivat voittoon

Joona Rantala osui kahdesti Latviaa vastaan rankkareista. Kuva: Ainesmedia/salibandy.fi

Suomen miesten salibandymaajoukkue otti tiistaina toisen voiton Latviasta lukemin 4-3.

Suomi johti peliä 4-1 ennen päätöserää, kun kahteen ensimmäiseen erään maalasivat Aaro Astala, Miska Mäkinen sekä kahdesti rankkarista osunut Joona Rantala. Suomen liigakentiltä tutut pelaajat onnistuivat vielä päätöserässä, kun ensiksi Peteris Trekse osui ja vielä lopuksi Gustavs Griezitis toi Latvian maalin päähän vain 21 sekuntia ennen loppua.

Suomi voitti pelin jälkeisen rankkarikisan maalein 2-1 ja siinä onnistujia olivat Nico Salo sekä Juuso Ahola. Suomi kaatoi leirillään Latvian aiemmin maalein 7-3. Maalikooste lisätään juttuun, heti kun se se julkaistaan.

Salibandya, Eerikkilä

Miesten harjoitusottelu

Latvia–Suomi 3-4 (0-1, 1-3, 2-0)

1. erä: 14.25 Joona Rantala 0-1 rl.
2. erä: 24.23 Jekabs Keiss (Krisjanis Tiltins) 1-1, 27.22 Aaro Astala (Eemeli Salin) 1-2, 37.54 Rantala 1-3 rl, 38.13 Miska Mäkinen (Nico Salo) 1-4.
3. erä: 41.47 Peteris Trekse (Artis Raitums) 2-4, 59.39 Gustavs Griezitis (Janis Ragovskis) 3-4 im.