SSBL Salibandy oy:lle uusi hallitus – Risto Niemisestä puheenjohtaja

SSBL Salibandy oy:lla on uusi hallitus. Kuva: F-liiga

SSBL Salibandy oy tiedotti perjantaina, että sen yhtiökokous on nimennyt uuden hallituksen kaudelle 2024-25.

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Risto Nieminen, 72, joka on kerännyt aiemmin kannuksia muun muassa Veikkauksen toimitusjohtajana sekä Olympiakomitean puheenjohtajana. Niemistä pidettiin varsinkin aktiiviurallaan Suomen merkittävimpänä urheiluvaikuttajana.

– Koen jonkinlaista lukkarin rakkautta salibandya kohtaan, koska olin yksi heistä, jotka 70-luvulla alkoi tuoda mailoja Ruotsista Suomeen. Tämä on upea mahdollisuus – tässä ollaan tekemisessä aivan urheilun ja lajin ytimen kanssa, Nieminen kommentoi F-liigan tiedotteessa.

Hallituksesta löytyy Niemisen ohella uusina kasvoina Jukka-Pekka Ylinen (Notta Consulting), Suvi Nurme (F-liigan naisten sarjan johtoryhmä, House of the Good Feelings Oy), Janne Heikkinen (kansanedustaja), Riku Tapio (Salibandyliiton toiminnanjohtaja 14.10.2024 alkaen) sekä Toni Kemppinen (Talgrafin toimitusjohtaja). Vanhoista jäsenistä Heikki Vienola sekä Tomi Auremaa jatkavat hallituksessa.

– Tässä on todella asiantunteva ja sitoutunut porukka kasassa. Nyt meidän pitää vain suunnata energia oikeisiin suuntiin, jotta saadaan kehitystä aikaan. Salibandyssa on vahva lajiyhteisö, nyt pitää miettiä, että miten ne vahvuudet saadaan kaupallisella ja markkinoinnin puolella mahdollisimman hyvin käytettyä, jotta seurat ja harrastajat hyötyvät siitä, Nieminen avasi linjanvetoja.

F-liigan hallitus kokoontuu 6-8 kertaa vuodessa. Sen tärkeimpiä tehtäviä on salibandyn ja F-liigan kaupallisen arvon kasvattaminen. Hallitus päättää vuosittain myös muun muassa F-liigan sarjamääräysten sisällöt sekä liigalisenssien ehdot ja myöntämiset. Yhtiökokous valitsee hallituksen vuosittain.

F-liigan hallitus 2024-25:
Risto Nieminen, puheenjohtaja
Jukka-Pekka Ylinen
Suvi Nurme
Tomi Auremaa
Heikki Vienola
Janne Heikkinen
Riku Tapio
Toni Kemppinen

Rekrytoimme uusia tekijöitä! Jos kiinnostuit niin lisätietoja löytyy täältä: Rekry: Haluatko mukaan Pääkallon toimitukseen