Indians palasi voittojen pariin – katso viikon tulokset ja koosteet

Indians haki Turusta kauden toisen voittonsa. Kuva: Roosa Vilkanen/F-liiga

Westend Indians otti kauden toisen voittonsa sunnuntaina, kun se kaatoi FBC Turun Kupittaalla maalein 9-3.

Indians oli pelissä edellä alusta asti, vaikka FBC Turku saikin hyvän vaihteen päälle toisessa erässä. Espoolaisten tehopelaajia ottelussa olivat Samuli Huppunen ja Jani Rauhala, jotka tekivät molemmat pisteet 2+1. Voitto oli Indiansille vasta kauden toinen. Voitettuaan avauspelissä OLS:n kärsi se tappiot Classicille, Oilersille, KrP:lle ja SPV:lle.

Sunnuntain toisessa pelissä Nurmon Jymy ja OLS väänsivät tasaisissa merkeissä. OLS johti peliä 1-0 Roope Okkosen maalilla l-0 lähes puoliväliin asti, kunnes Jymy sai hanat auki. Tämän jälkeen OLS johti peliä useamman kerran ja oli muutaman minuutin päässä kolmen pisteen voitosta, mutta Kimi Vänttilä toi vieraat 6-6-tasoihin ajassa 58.05.

Jatkoajalla nähtiin dramaattinen tilanne, kun OLS:n Eetu Ijäs törmäsi Jymy-tähti Eemil Äijälään keskialueella. Ijäs tuomittiin päähän osuneesta kontaktista ulosajoon ajassa 61.57, mutta Jymy ei onnistunut hyödyntämään yli kolmen minuutin ylivoimapeliä. OLS hoiti rankkarikisan nimiinsä, joten se poistui Seinäjoelta kahden pisteen kanssa, kun Jymylle jäi yksi piste. OLS:n tehopelaaja ottelussa oli Ijäs (1+3), kun Jussi Lassila iski nurmolaisten paidassa 3+1.

OLS nousi neljään pisteeseen, ja meni sarjataulukossa LASBin ohi toiseksi viimeiseksi paremman maalieron turvin. Jymy on kerännyt viisi pistettä ja on kymmenentenä.