OLS:lta vahvistus Karjulan paluusta – ”Näitä bileitä en halua missata”

Viime kaudella Kastellissa viihdyttänyt Joona Karjula palaa Ouluun. Kuva: Ari Arola/F-liiga

Tiistaiaamuna uutisoitiin siitä, että Joona Karjula jättää TPS:n kesken kauden.

Kuten Pääkallon artikkelissa kerrottiin, Karjula palaa loppukaudeksi Ouluun ja OLS:aan. OLS:n myöhemmin julkaisen tiedotteen perusteella Karjula on tehnyt sopimuksen myös seuraavasta kaudesta.

– Kiinnostuneita seuroja oli jonkun verran, mutta se oli itselle alusta asti selvää, että jos johonkin kesken kauden lähden niin kyllä se Oulu ja OLS on ykkösvaihtoehto. Varsinkin nyt, kun on alkukaudesta katsonut Kastellin meininkiä ja fiilistä niin tuli sellainen fiilis, että näitä bileitä en halua missata ja sitten toki tyttöystävä muuttaa Ouluun niin sekin puolsi valintaa ja sopimusta tänne, Karjula sanoitti OLS:n sivuilla.

OLS:n alkukausi on ollut vaikea, ja viime kaudella pakin paikalta tehot 17+10 tehnyt Karjula otetaan varmasti avosylin vastaan. Joukkue on kerännyt vain neljä pistettä alkukaudesta, mutta kotipelien yleisökeskiarvo (644) on ollut hyvä.

– Ensinnäkin täytyy kiittää TPS:n organisaatiota siitä, että heidän puolelta tällainen siirto oli kesken kauden mahdollista. Todella vähän F-liigassa pelaajat vaihtavat seuraa kesken kauden kauden ja sellainen ei ole itsestäänselvyys, joten kiitos TPS:n suuntaan siitä, että saatiin asia nopeasti ja vaivattomasti maaliin, OLS:n liigajoukkueen toiminnanjohtaja Samuli Koivuniemi kiitteli.

Karjula ehti pelata tällä kaudella seitsemän peliä TPS:ssa (0+1). OLS:n tiedotteen mukaan Karjula on pelikelpoinen jo ensi lauantain pelissä OLS-FBC Turku. Sunnuntaina Karjula ei kuitenkaan pelaa, kun OLS kohtaa TPS:n. Seurat sopivat tästä herrasmiessopimuksessa.