Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Arska tai Reiska

 1. Nurmon Jymy 2020-2021 - Kabinetista kuuluisuuteen

  Sama homma ja samasta syystä💙
 2. Nurmon Jymy 2020-2021 - Kabinetista kuuluisuuteen

  Sinäkö päätät nämä asiat? Vai onko tuo asia veljeyttä korostavassa yhteisössä jo ratkaistu? Tunnen jollakin tasolla lähes kaikki kaupungin aikavälillä 1997-2001 syntyneet pääsarjapelaajat, eikä heidän välillään ole tuollaista vastakkainasettelua. Jokainen menee urallaan siinä missä menee, ja on...
 3. Miesten F-liigan ottelut viikolla 44 (26.10.-1.11.)

  Tsemppiä nyt Kronqvist ja Honko myös. On helppoa kaataa ongelmat muualta tulleeseen tuuraajavahtiin, joka yllättäen joutui/pääsi isoon vastuuseen. Alun totuttelun jälkeen hän on pärjännyt kakkosdivaripohjalta huomattavasti odotettua paremmin.
 4. A-poikien SM-sarja 2020-2021

  Hyvä. Uskoisin että juuri sinä et ole eläessäsi koskaan ollut ensimmäisenkään ottelun järjestely-, toimitsija- tai striimaustehtävissä vapaaehtoistyöntekijänä.
 5. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

  Oli miten oli, sieltäkin on esim. NJ:n tulevan kauden joukkueessa noin tilataksillinen yliopisto- tai AMK-opiskelijoita taikka muuten Vaasassa asuvia.
 6. Miten sinä päättäisit 2020-21 Salibandyliigan joukkueet?

  Tuota noin. Olen aiempien keskustelujen perusteella otaksunut, että nimimerkki Säbantteri vaikuttaa hyvinkin lähellä punaisten sisäpiirin ydintä. Nyt tässä aletaan lähestyä sellaista joissakin valtioissa vallalla olevaa järjestelmää, että jos järjestettäisiin seurakysely toiminnan...
Ylös