Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Arwid

 1. Salibandyn MM-kisat 2020 Helsingissä

  Hyvä, Suomen mahdollisuudet paranee😂
 2. Poikien MM-kisat Kanadan Halifaxissa 8.-12.5.

  Suomihan oli todella pettymys. Tsekki kuritti Swedut kaksi kertaa ja Suomi oli selkeästi Sweduja jäljessä kaikessa. On menty taaksepäin tai oltu paikallaan kun muut kehittyy.
 3. Poikien MM-kisat Kanadan Halifaxissa 8.-12.5.

  Swedut oli joka asiassa edellä, varsinkin koutsaamisessa, turha selitellä mitään. 5 min jäähy ei ratkaissut mitään, numerot kertovat aivan oikein miten paljon ollaan jäljessä. Tähän Juutiin koutsina, en ole uskonut koko matkan aikana.
 4. KalloCast

  Tämäkään ei oikein kiinnosta enään, olen hiukan huolissani lajin tulevaisuudesta. Oma poika ilmoitti siirtyvänsä e sporttiin ja rinnalle hiukan kuntotreeniä. Perustamassa kaveripiirin kanssa jotain joukkuetta. On kuulemma tulossa laajalti suosioon nuorten piirissä. Ei liity oikein tähän...
 5. Nokian KRP 18/19- näätärockia Teurastamossa

  Ei mitallijoukkue, nuo ovat ihan ok pelaajia, mutta...
 6. Krister Savonen siirtyy Sveitsin liigaan!

  Olisin kyllä Savosena valinnut Ruotsin liigan kehityksen kannalta, mahdollista varmaan olisi ollut.
 7. Miesten Salibandyliigan kolmas finaali Classic-TPS

  Kukon kanssa täysin samaa mieltä. Classic pelien pressissä tuo nimeltä mainittu haastattelija piilovittuilee ja katsoo alentavasti vierasjoukkueen haastateltavaa. Yllätys oli tuo Kuitusen itku, suurin perusvirhe mitä koutsi voi tehdä. Kaverin ihon alle on helppo päästä.
 8. Miesten Salibandyliigan kolmas finaali Classic-TPS

  Kuitunen, toivottavasti "ne viisaammat" kertoo mitä myös Kailialan rangaistuksessa tapahtui. Kyllä näkyi selkeästi Kuitusen vitutus, ei kaveri osaa peittää, meni ihon alle. Puhumattakaan tuosta tomppelista haastattelijasta, seremoniamestari, ei sitä jaksa....
 9. Miesten Salibandyliigan kolmas finaali Classic-TPS

  Salibandy on mennyt kuluvalla kaudella edelleen runkosarjan huonon vetovoiman johdosta takapakkia. Isossa kuvassa ainoa plussa on siirtyminen superfinaalista finaalisarjaan. Toinen pieni plussa on TPS:n nousu Suomen sähly kaupungiksi.
 10. Miesten Salibandyliigan toinen finaalipeli TPS-Classic (16.4.)

  Toistan, mutta päivän selvää, että Turku on jo ja siitä tulee vielä suurempi Suomen salibandy kaupunki. Tampereella muut lajit menevät sählyn ohi.
 11. Miesten Salibandyliigan toinen finaalipeli TPS-Classic (16.4.)

  Nico Salo ollut kyllä tällä kaudella ailahteleva, huonoja pelejä ja hyviä, mutta enemmän huonoja tasoonsa nähden. Classicin katsojamäärät ovat romahtaneet ja paikalla olijat aina aika vaisuja.
 12. TPS eteni Salibandyliigan finaaleihin 7.4.

  Arto Kilponen, runkosarja on aivan eri juttu, pitäisihän tuo nyt ymmärtää. Suomen salibandyliigan runkosarja on läpsyttelyä ja vailla mielenkiintoa.
 13. TPS eteni Salibandyliigan finaaleihin 7.4.

  Turku on nyt Suomen salibandy kaupunki, ylivertainen yleisömäärissä
 14. Välieräsarja Classic - Oilers

  Kyllä se vaan niin on, että se tekeminen arjessa, treeneissä on laadukkaampaa, määrätietoisempaa jne. Siitä on sitten noustu majuun ja mestaruuksiin. Onhan pelaajamateriaalikinhyvä, mutta ei selitä asiaa isossa kuvassa. Kunnon toimeentuloa sählystä ei saa kukaan. Classicissa saa parhaat...
 15. EräViikingit 2019-2020

  Ei ole kyllä mielestäni mikään vahvistus.