Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Hokiniilo

 1. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Vai niin... 😂😂
 2. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Jolloin sarjan kakkonen TPS saisi vastaansa ennakolta heikomman välierävastustajan kuin runkosarjan voittaja, mutta näin se joskus menee.. Pelataan toki nyt puolivälierät ensin alta pois.
 3. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Jos ja kun Steelersillä on liigassa pelanneeet mukana, niin eiköhän tuo mene niille suoraan 2-0. Kärki on kuitenkin selkeähkösti Karhujen vastaavaa kovempi. Toki myönnettäköön samaan hengenvetoon, että kaippa tuossa Karhuillakin oma yllätyssaumansa on, kovaa jälkeä ovat ainakin divarin puolella...
 4. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Mielenkiintoinen tämä A-jununujen pudostuspelien valintasysteemi sinänsä, kun runkosarjan voittaja saa valita puolivälierävastustajansa 7.-8. sijoittuneista joukkueista - miksiköhän juuri A-junioireissa näin. Yleensä, jos valintasysteemi on käytössä, runkosarjan voittaja valitsee vastustajan...
 5. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Niin tai Speven Juuso Keskisellä, joka dominoi pistepörssiä, kunnes siirtyi pelaamaan pääasiassa edustuksen mukana. 11 peliä & 37 pistettä = 3,36 pistettä per peli Mm. Riku Hakanen myös yli 10 peliä pelanneista pistekeskiarvolla 2,92. Jasper Silvonen = 2,88 Marius Suominen = 2,59
 6. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Ok, oliko Classic tuolloin parhaalla mahdollisilla nipullaan vastassa? En tiedä kumpi on lähtökohtaisesti kovempi nippu; Classic kaikkien parhaiden kera vai Tiikerit liiga-apuineen. Ehkä sitten Tiikerit. Toki tässä on vielä sekin aspekti, että joku toinen joukkue sopii toiselle paremmin jne...
 7. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Meinaat, että esim. sarjaa dominoinut SPV, TPS tai Classic olisivat ennakolta heikompia vastuksia vieraissa aloittaen, kuin vaikka Tiikerit Oilersin kotiedulla?
 8. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Siellä on alkanut Tapiolassa vasta päätöserässä tapahtumaan.. Ainakin se, että tällä kertaa sarjataulukossa ylempänä oleva joukkue marssitti paikanpäälle lähes ykkösrosterin. Toki TPS kovassa vireessä muutenkin.
 9. Poikien MM-kisat Kanadan Halifaxissa 8.-12.5.

  Meni ohi, mitä tuossa tapahtui ja milloin siis? Tokan erän loputtua vai?
 10. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Samanlailla ne jokaisella alueella kerääntyy ja keskittyy viimeistään B-iässä niihin alueen parhaisiin joukkueisiin, kuten pitääkin. Myös Sjoella aiemminkin toimittu näin, mutta yleensä ei ole silti materiaali yms. riittänyt mitaleille.
 11. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Eii mutta hyvin speve antanut muille vähän tasoitusta vain tähän saakka reilun pelin hengessä ;)
 12. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Onneksi Speve saa Haukkalan mukaan peleille ens peliin, niin pääsee molemmat jengit pelaamaan parhaalla miehistöllään - reilu peli! :)
 13. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  SPV heikommallakin esityksellä voittoon ilman A-poikien mukana olevaa hyökkäyskentällistä..
 14. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Eiköhän sielä A:n mukana ole hyökkäyskolmikko Haukkala-Repo-Mäenpää
 15. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Kyllä Speveltä muutakin löytyy kuin täyskarvi/60min paine. Nähtiin esim. viimeisessä TPS-pelissä. Speve B:lle oli huono homma toi A:aan voitto Oilersista. Tänään kentällisen verran äijiä siellä. Kaikki mukaan ja eiköhän Steelers kaadu.
Ylös