Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä JarmoKuronen

 1. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Valtavasti vaihtuvuutta mutta amatöörilaji (lahdessa) niin monet asiat vaikuttavat. Siviilityöt edellä mennään aina, tietenkin.
 2. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Potentiaalia ehdottomasti on ihan mihin asti tahansa. Lienee kuitenkin jollain tasolla kyse priorisoinnista. Ervi liikuttaa valtavan määrän lapsia ja nuoria ja profiloituu vahvaksi tekijäksi erityisesti sillä saralla joten en tiedä kuinka suurella prioriteetilla seurassa on absoluuttisen huipun...
 3. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Eikai se oikeasti ihan noin mene - se että ErVi on iso seura (lue: paljon junnuja) ei tarkoita että seura olisi erityisen maksukykyinen. Kyllä mä luulen että esimerkiksi finaalissa pelaavilla tampereen alueen seuroilla on pinkka paljon paremmassa kunnossa kun puhutaan edustusjoukkueesta...
 4. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Varmasti kaikilla liigaseuroilla lopullinen tavoite on se mestaruus koska siitähän sarjassa pelataan. Monien asioiden pitää muuttua - nythän ervi profiloituu hyvin pitkälti kasvattajaseuraksi missä roolissa se eittämättä on hyvä.
 5. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Rehellisesti toki ervin tavoite on lyhyellä tähtäimellä nousta takaisin pudotuspelijoukkueeksi ja sitten siitä ylöspäin askel askeleelta, ehkä joskus top-4 saakka mutta juuri tällä hetkellä se ei näytä kovin realistiselta tavoitteelta.
 6. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Kukkola, Kapanen, mitä näitä lupaavia junioreita nyt vantaalaisilla onkaan.
 7. P18 SM-sarja 2021-2022

  Arto tais olla, kera oilersin, joskus voittamassa ikäluokan hopeaa lasbin vieraana. Oisko siitä.
 8. P18 SM-sarja 2021-2022

  MaskuWirmo pelaa kyllä hienoa luomusählyä, ei ole turhia rakenteita suitsemassa pelaajia. On vain peli ja pelaamisen ilo.
 9. Miesten finaalisarja Classic-Nokian KrP

  Nokian jäähalliin toki saa kamerat sijoiteltua siten että peliä voi seurata television välityksellä. Rahola ja BläkBox on kyllä semmoisia paikkoja joista ei kunnollista lähetystä pysty tekemään kukaan. Valitettavasti. Surkea on tilanne tuossa suhteessa - kiinnostavat finaalit tulossa ja...
 10. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Lienee rehellistä tunnustaa että Lahti ei ole perinteinen sählykaupunki. Koripallo, lätkä ja futis on päälimmäisenä. Hienoja lajeja kaikki. Mutta, jonain päivänä, Lahti voi sitä olla. Ja sitä kohti.
 11. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Näin - silloin pitää sanoa kun on asiaa. Mut rehellisesti, joku seura ilmoittaa ketä on lähössä (siis lempinimet OK koska ne ketä kohderyhmässä varmasti tietää ne) niin täällä palstalla kolme random kaveria heittää pyyhkeen kehään. Isot miehet - siis oikeesti.
 12. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Kiinnostelee kuitenkin...
 13. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Haha. Saatana! Tunnetta sählyssä - arvostan!
 14. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Antaa seuran tiedotella näistä vaikka pieleen sekin menee ainakin käyttäjän @Arto Kilponen mielestä... 😂
 15. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Ensikaudella turussa pelaa mahdollisesti kaksi jengiä liigassa niin siellä on varmasti paljon hyviä pelipaikkoja tarjolla.
Ylös