Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Juki

 1. Salibandyn olosuhdeasiat

  Etkö uskalla ajaa autolla kaupungissa? Mutta fakta on että isot massat tavoitetaan julkisilla kulkuneuvoilla. Tampereen Tammelaan uusitaan jalkapallostadion joka tulee ympärivuotiseen käyttöön. Toinen juttu mikä tässä häiritsee on se että Ideaparkin katsomo on vain 1200 hlöä vetävä eli Classic...
 2. Salibandyn olosuhdeasiat

  Jalan, sähköpotkulaudalla tai polkupyörällä paikalle pääsee helposti noin 100.000 ihmistä. Mutta paikalle pääsee kätevästi myös bussilla, junalla tai raitsikalla.
 3. Salibandyn olosuhdeasiat

  Ensi vuoden lopulla Tampereen keskustassa avataan 15000 katsojan areena jääkiekolle ja tapahtumille. Kulkuyhteydet ovat täydelliset. Elämyksiä tullaan siis tarjoamaan muuallakin kuin Ideaparkissa.
 4. Miesten F-liigan ottelut viikolla 41 (5.10-11.10.)

  Mielestäni heikointa tulostasoa Top-8 joukkueista on esittänyt KrP. Voitot Welhoista 6-3, OLSista 6-4 ja Ervistä 8-4. Tappiot Lasb 7-4 ja TPS 5-2. Vastaan luistelee vielä runkosarjan ekalla kierroksella 5 Top-8 joukkuetta.
 5. Naisten liiga 2020-21

  Kuuluttaja voi luoda meininkiä katsomoon puolueettomasti. Katsomo luo tunnelman kotijoukkuelle ei kuuluttaja. Miettikää ääripäätä jossa kuuluttaja hehkuttaa alusta saakka kotijoukkuetta eri sanakääntein ja huudoin. Ei niin. PSS voisi päivittää kuuluttajansa 2000 luvulle.
 6. Salibandyliiton tulospalvelu

  Ois kiva tietää kenen vastuulla tämä on liitossa. Vois vähän sprarrata.
 7. Huhumaa: Naisten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

  Suomen naisten maajoukkuevalmennus linjaa että jos aikoo päästä pelaamaan maajoukkueeseen niin olisi eduksi että pelaisi Ruotsissa. Kiva pyllistys Suomen liigaa kohtaan. Onko liitto tämän linjauksen takana?
 8. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

  Varmistin asian Kooveelta. Lintulan kanssa ei ole käyty mitään neuvotteluja. Siirretään "Pallottelija" mappiin trollit.
 9. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

  Järviö siirtyi aikoinaan isosti Kooveesta Classiciin. Sai reenata parhaitten kanssa. Ei peliminuutteja. Istui pääsääntöisesti kaudesta toiseen penkillä ja turhautui. Toivottavasti Sillanpää ei koe samaa kohtaloa.
 10. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

  Onko Classicista mitään siirtohuhuja. Kulunut kausi varmaan tyhjensi Classicin kassan totaalisesti. Classic oli varmaan ainut joukkue joka oli budjetoinut kauden finaaliin saakka. Nyt jäi valtavasti rahaa saamatta ja kaikki se on poissa valitettavasti ensi kaudesta. Varmaan joutuvat repimään...
 11. Nokian KrP – Näädät kaudella 2020–2021

  Aika iso rosteri kun siinä on 27 pelaajaa. Moni tulee jäämään ilman peliaikaa. Esim Naskali siirtyy Lasbin vaihtopenkiltä Krp:n vaihtopenkille. Vaihtopenkki ei valitettavasti kehitä pelaajia.
 12. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

  Kai se on viisainta että lähtevä pelaaja raportoi itse tekemisistään. Neuvottelutilanne heikkenee jos sulkee ovia ennen päätöstentekoa. Uusi sopimus uutteen seuraan on oikea hetki julkistukselle. Jos Kososella ei ole tietoa missä pelaa ensi kaudella niin ois tyhmää nyt kertoa että ei ainakaan...
 13. Nurmon Jymy 2020-2021 - Kabinetista kuuluisuuteen

  Taitaa tulla SPV:n kolmoskentän laitahyökkääjä.
 14. LASB 2020 - 2021

  Olisiko Iljalla ollut halu jatkaa vai miten tää homma meni?
 15. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Palloliitto päätti kolmen miljoonan euron tukipaketista – liigaseuroille tuhti potti Suomen Palloliitto tukee seurojaan koronaviruspandemian tuomien haasteiden kanssa. 30.3.2020 21.52 – PÄIVITETTY 22.02
Ylös