Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä JunnuSB

 1. Westend Indians 2019-2020

  Astala, Sievänen, Salo, Laiti siinä järjestys. Eli peliminuutit haettava junioreista tai kakkosjoukkueesta
 2. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Lindroos pyörinyt useamman vuoden jo Oilersin liigajoukkueessa, mutta breikkausta ei vaan ole tapahtunut. Kuulemma jatkoa oli tarjottu mutta halusi vaihtaa maisemaa.
 3. Oilers 2019-2020

  Taitaa tulla Nymanin tilalle. Hyvältä näyttää pakisto kun nuoret Rauhala ja Manninen vuoden kokeneempia ja viisi varsin laadukasta kokeneempaa.
 4. Oilers 2019-2020

  Eikös Rintala ole alunperin Oilers kasvatti ja välissä kävi 3-4 vuotta SSV:ssa samoin kuin Laurila. Remes taitaa olla kiertänyt kaikki pk seudun seurat.
 5. Oilers 2019-2020

  Kyllähän tossa Oilerin liigajoukkueen rakentamisessa on selkeä loogisuus. Joukkueeseen tuodaan ulkoa lähivuosien huippupelaajia, jotka ovat syntyneet 90-luvun lopulla. Juuri niihin ikäluokkiin jossa näkyy organisaation aikaisemmat haasteet pelaajakehityksessä (95-99-syntyneet). Sitten sisään...
 6. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Ainakin Oilersin uutisoinnin mukaan U19 pojat kirjoittivat viimevuonna kahden vuoden sopimuksen joten taisi olla torsoja nämä huhut. Aika erikoista olisi jos muualla menisivät sillä minuutteja saaneet jo miehissä ja iso rooli junioreissa.
 7. C1-poikien SM-sarja - mikä joukkue juhlii keväällä?

  Lisäksi Joonas Backlund ollut poissa jo pidemmän aikaa loukkaantumisen johdosta, sekä Valtteri Järnfors
 8. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  On aika yleistä että juniori-ikäiset haluavat vielä pelata oman ikäisten pelejä, vaikka meriitit olisivat liigassakin kovat. Täytyy muistaa että myös näille pelaajille finaalit ovat poikkeuksellisia tapahtumia ja pääsääntöisesti jokainen haluaa ne kokea vaikka olisi miten suuri tähti jo...
 9. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Kyllähän se on selvää että kokonaisuutena Classic ja ErVi ovat omaa luokkaansa kun katsoo tytöt ja pojat. Tyttöjen puolella lisäksi muutamia huippuseuroja ( PSS, northern stars ja loisto) jotka eivät poikien puolella ole kovinkaan menestyksekkäitä. Sitten taas poikien puolella SPV, Oilers ja TPS...
 10. A-poikien 1. divisioona - karsinnat

  Kyllä varmasti pelaavat mutta aikamoinen vaihtuvuus on joukkueessa. Taitaa tämän hetken pelaavasta kokoonpanosta yksi olla käytettävissä ensikaudella
 11. A-poikien 1. divisioona - karsinnat

  Totta M-Teamilla vaikeuksia saada varmasti laadukas ASM joukkuekin kasaan kun vaihtuvuus tulee olemaan suuri ensikaudella.
 12. A-poikien 1. divisioona - karsinnat

  Lisäksi potenttiaalisia varmaan M-Team, Josba, PoNoVo,?
 13. Juniorivalmennuksen kommunikointi

  Oilersin taloutta on näköjään avattu julkisesti seuraavanlaisesti TALOUS | esportoilers.fi
 14. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Saa nähdä jatkuuko pelaajaliikenne nyt myös a-pojissa Ervistä, kun Hawksilta löytyy sm-sarjapaikka. B-pojissa tätä liikennettä on jo jonkin verran ollut.
 15. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Miten voi olla, että menee yli minuutti ennen kuin ensimmäinen aikuinen tulee paikalle katsomaan tilannetta ja sekin vastustajan puolelta?
Ylös