Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Jussi K.

 1. Poikien MM-kisat Kanadan Halifaxissa 8.-12.5.

  Niin, siis tuo siteeraamani Mahoneyn viestihän oli lauantailta ja omani oli tarkoitus olla huumoria näin kyseisen pelin päätyttyä...Luulin, että loppuun lisäämäni *Hymiö*-teksti tuon olisi viimeistään huumoriksi avannut, mutta luulin väärin.
 2. Poikien MM-kisat Kanadan Halifaxissa 8.-12.5.

  Voidaanko sopia, ettei enää postailtaisi näitä spoilereita? Vie mielenkiinnon pelien katsomisesta. *Hymiö*
 3. Naisten liiga 2019-20

  En minä noista niin paljoa tiedä, että pystyisin itse alkaa siirtoja julkaisemaan. Jos asiasta "hallihuhuja" tarkempaa tietoa sinulla on, niin kiinnostaa itseänkin. Yhtään en ihmettelisi vaikka siirtyisikin.
 4. Naisten liiga 2019-20

  Kooveen ensi kauden nippu hyvällä mallilla. Sen verran korjausta tuohon artikkeliin, että Milla Vähälä ei niinkään ole uusi hankinta vaan pelasi Kooveessa jo kevätpuolella kautta 18-19. Pronssijoukkue julkaisi ensi kauden runkonsa – maajoukkuepelaaja palaa Tampereelle
 5. 2019-20 Salibandyliigahallit

  Tampere Areena käsittääkseni pystyssä vielä ainakin parisen vuotta. Ainakin sen perusteella, mitä viimeksi aiheesta kuullut. Paikallislehden artikkeli viime syksyltä.
 6. Miesten Salibandyliigan viides finaali Classic-TPS

  5. Finaali, Maalikooste
 7. Koovee juhlii naisten liigan pronssimitaleita!

  Kohokohdat ja mitalijuhlat
 8. Miesten Salibandyliigan kolmas finaali Classic-TPS

  KOOSTE, sisältäen maalit ja molemmat ulosajot.
 9. Miesten Salibandyliigan toinen finaalipeli TPS-Classic (16.4.)

  Kyllä. Ansaitsee. Classic on niin helvetin hyvä joukkue, että ne voittaisi sen kuitenkin. Tämän päivän peli esimerkiksi ”SuperFinaalina” olisi palvellut lajia huomattavasti enemmän kuin 4-0 finaalissarja. Etenkään kun nämä yksittäiset finaalit eivät Classic-faneja vierashalliin suuremmin...
 10. Miesten Salibandyliigan toinen finaalipeli TPS-Classic (16.4.)

  Kyllä. Totta tuokin. Turussa toki tällä hetkellä tuo fanitus sellaisella tasolla, että pakko arvostaa. Vähissä oli toisen joukkueen kannustusjoukot ainakin lähetyksen välityksellä katsottuna.
 11. Miesten Salibandyliigan toinen finaalipeli TPS-Classic (16.4.)

  Kyllähän tällä hetkellä Superfinaali olisi ainoa oikea tapa ratkaista mestari. Yhdessä ottelussa Classic olisi vielä mahdollista voittaa, mutta ottelusarja vie kyllä täysin mielenkiinnon kauden huipentumasta. Kaikki kunnia Classicin tekemälle työlle että ovat tuossa asemassa missä ovat, mutta...
 12. SB Vantaa ja Pirkkalan Pirkat nousivat Divariin! 14.4.

  Pirkat–SSRA, Maalikooste
 13. Divarin karsinnat

  No eipä tarvi tätäkään enempää vatvoa, Pirkat D1variin voitoin 2-0 ja ensi kaudella nähdään ”paikallisderbyjä”. Kelpaa mulle.