Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Keittiöskoutti

 1. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Tässä on kyllä valtava ero näiden organisaatioiden välillä. Classicin kauden 28 pelaajan rosterista 6 on tullut omien junnujen ulkopuolelta: Lastikka, Piha, Salin, Kivilehto, Lamminen, Sillanpää. Oilersissa edes jonkinlaista vastuuta sai kauden aikana 6 omaa (*) junnua: Lindfors, Lindfors...
 2. Välieräsarja Nokian KrP-Oilers

  Ra. Kainulaisen oppimiskäyrää aikuiseksi mieheksi pitää kyllä ihmetellä. Etenkin, jos elättelee toiveita maajoukkuepeleistä, niin näin tukevasti negatiivista hyöty / riskisuhdetta on melko haastavaa kompensoida positiivilla ominaisuuksilla.
 3. Välieräsarja Nokian KrP-Oilers

  Nyt oli ulosajo liioittelua. Kainulainen toki tuli tyylilleen uskollisesti varomattomasti tilanteeseen ja ansaitsi rangaistuksen. Tällä kertaa kuitenkin näätä törmäsi Kainulaiseen, ei toisinpäin.
 4. Puolivälieräsarja Classic-OLS

  Ilman Johanssonia alkaa tämä sarja.
 5. P18 SM-sarja 2021-2022

  NHL-tuotteesta voi tarkastaa tämänkin asian salibandytilastot - maratontaulukko - nhlfinns.net
 6. Miesten liigan ottelut viikolla 8 (21.2.-27.2.)

  Huh, huh, Huhtalalla ei tänään(kään) kovin montaa kosketusta, joka ei olisi päättynyt pallonmenetykseen.
 7. EräViikingit 2021-2022

  Fliigan kärkinimistä Oilersin myllyn läpi on puserrettu ainakin myös Lindforsit ja Kaltiainen. Nuoremmista potentiaalisimmat tällä hetkellä mielestäni Kallio ja Jokela. Sen mitä itse olen sivusta seurannut, niin lopettamiskynnys pk seudun junnumyllyissä näyttäisi olevan todella matalalla.
 8. Miesten F-liigan ottelut viikolla 4 (24.-30.1.)

  Sarjapaikka meni jo aikaisemmin. Tätä viikonloppua voi käsitellä posin kautta.
 9. Joukkueiden keski-iät F-liigassa ja Divarissa

  Näyttää olevan eri lukemat myös fliigan sivuilla riippuen, onko kenttäpelaajien vai maalivahtien tilastot. Erikoinen käytäntö. Sama näyttäisi pätevän myös lätkäliigan puolella. Koska nhlfinnssiltä ei maalivahtitilastoja löydy, olettaisin, että 2. maalivahtiin pätee samat säännöt kuin muillekin...
 10. Joukkueiden keski-iät F-liigassa ja Divarissa

  Classicin keski-ikä suoraan syntymävuodet ynnäilemällä on 25 v 3 kk eli -10 kk. Randomilla valitun pelin (Cl - TPS) 4. kentän keski-ikä 20 v. Toisaalta esim. Oilersin vanhimpana 2. maalivahti nostaa joukkueen keski-ikää käytännössä juuri pelaamatta.
 11. Joukkueiden keski-iät F-liigassa ja Divarissa

  Taulukon alla lukee "Keski-ikä on suhteutettu pelattujen otteluiden määrään". Tämä on siis numeroissa jo huomioitu. Liigan absoluuttisesti parhaiden joukkoon voidaan lukea myös useita reilusti alle keski-ikäisiä pelaajia.
 12. Miesten F-liigan avauskierros (19.9.)

  Turun palloiluhallin avauksessa 13.1.2018 yleisömäärä oli 2639 vs Bläk Boks 1021. Tunnelmasta ei ole tietoa. Tämän kauden avaus Turussa keräsi 538 katsojaa. Tällä kaavalla ennustan Lempäälään vähän reilun 200 katsojan yleisökeskiarvoa.
 13. Divarin kausi 2021-22

  Omasta mielestä rankkarin ampuminen nykyisin paljon parempi. Ei ole ikävä vanhan säännön aikaista jälkikäteen itkemistä. Yhtään rankkuskabaa ei ollut, ettei vähintään yksi kyseenalainen suoritus olisi mukaan mahtunut. Muistan nähneeni jopa videoita, joihin on piirretty viivoja, jotta voidaan...
 14. Miesten F-liigan MVP kaudella 2020-21

  Enpä tiedä. Edellinen jakso kun kokeiltiin näyttää tältä 17.01.2020 Tampere Areena Classic - EräViikingit 5-6 24.01.2020 Tampere Areena Classic - Steelers 12-7 26.01.2020 Kastelli OLS - Classic 8-5 En tähän hätään löytänyt kokoonpanoja, mutta samalle tammikuulle ajoittuu myös Champions...
 15. Miesten F-liigan finaalisarja Classic-Oilers

  Tämä on mielipide, ei fakta. Kyllä Lastikalle kilpailija oikeaan laitaan löytyisi useammastakin liigajoukkueesta.
Ylös