Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä KimmoQ

 1. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Mielenkiinnosta: mitkä lasket kansainvälisiksi urheilukisoiksi? Kuitenkin koko ajan pelataan mm. snookerin MM-kisoja jossa pelaajia Norjasta, Sveitsistä, Aasiasta, Briteistä jne. Elokuun lopussa alkaa tenniksen grand slam -turnaus US Open. Itse ainakin lasken tuollaiset kansainvälisiksi siinä...
 2. Salibandyn MM-kisat 2020 Helsingissä

  Myös se ettei Kososta mainita pistää silmään. Toki selvää että on loukkaantunut, mutta silti.
 3. Salibandyn MM-kisat 2020 Helsingissä

  Toisaalta Lippupiste siinä oli sen vaativan työsuoritteensa jo tehnyt eli välittänyt lipun.
 4. Salibandyn MM-kisat 2020 Helsingissä

  Tulee olemaan kyllä todella hankalaa tässä tilanteessa saada lippuja kaupaksi. Hyvin harva sellaisen ostaa, vaikka olisikin lupaus että rahat saa takaisin. En usko että kisoja järjestetään joulukuussa 2020.
 5. Miesten liigan puolivälieräsarja Esport Oilers-Indians

  Myös tuo 1. erän ”potkumaali” olisi pitänyt hyväksyä. Tietynlaisen oikeusmurhan Oilers tänään kyllä koki mutta perjantaina on uusi peli.
 6. Miesten liigan puolivälieräsarja Esport Oilers-Indians

  Kiitos vastauksesta näin ajattelinkin. Minusta hyvä ratkaisu olla selostamatta noita uudelleen, siihen tuskin saisi kovin toimivaa ääniraitaa vaikken vähättelekään Heimosta löytävää selostusosaamista. Huomasin myös että yksittäiseen nostoon (Laitin maali) oli otettu selostus mukaan ja se oli...
 7. Miesten liigan puolivälieräsarja Esport Oilers-Indians

  Oletan syyn olevan se että ”omasta kuvasta” koostetta voi leikata jo pelin kuluessa ja näin lopputuote nopeammin tarjolle. Ruutuhan tekee koosteet itsekin mutta Veikkaus ei tähän taivu. Siitä kyllä samaa mieltä että olennaiset jäähyt pitäisi saada mukaan ja olisihan selostuskin lisä koosteeseen...
 8. Miesten liigan puolivälieräsarja Esport Oilers-Indians

  Ei kai noita ainakaan 5vs.5-pelissä kovin montaa vaihtoa ollut eilen milloin olisi Pfitznerit ja Astalat osuneet samaan aikaan askiin?
 9. Miesten liigan puolivälieräsarja Esport Oilers-Indians

  Hyvää viihdettä sarja on ollut ja lähetyksetkin (tosin vain tämän toisen katsoin kokonaan) toimivia. Jokuhan aina jaksaa väittää että jos mahdollista katsoa ”telkkarista” osa jää kotiin mutta enpä tiedä onko tässä sarjassa sitä pelkoa, ehkä ennemmin näitä ensimmäisiä linjoilta katsoneet...
 10. Miesten liigan puolivälieräsarja Esport Oilers-Indians

  Arton tilastoknopit on mielenkiintoisia, kiitos näistä! Itse näen silti hyvin vähän merkitystä esim. sille että Indians ei ole koskaan voittanut (liigan) pudotuspeleissä ottelusarjaa, jonka avausottelun se on hävinnyt.
 11. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Itse olin tuossa varmaan turhankin negatiivinen. Hienoa että joillain intoa riittää ja varmasti tässä on kyse myös siitä että tuotantopuolelta ei tule minkäänlaista sparrausta tai perehdytystä. Selostajat tulevat pitkälti ns. pystymetsästä.
 12. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Omasta mielestä on surkein Ruudun salibandyselostajista mutta toki hyväksyn muidenkin mielipiteet!
 13. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Onko väsyneempää argumenttia mihinkään asiaan kuin tee itse paremmin? Eikö VR:lle saa valittaa jos ei itse osaa veturia kuljettaa? Jos saisikin pelkät tapahtumaäänet jotenkin en valittaisi mutta täysin mykkää lähetystä ei katso Erkkikään.
 14. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Toivon että kieli poskessa heitetty kommentti? Aivan tajuttoman raskas kuunneltava on tämä kaveri.
 15. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Lähetysten vastustaminen on tietenkin aivan pöllöä. Harva jaksaa kiertää joukkueen vieraspeleissä mutta katsoo mielellään joukkueensa pelejä. Turha itsekkyys seurapomojen ajattelusta VEKS!
Ylös