Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä KimmoQ

 1. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Tämä vielä alleviivaa sitä ajatusta että myös Kuikka ja Säylä olisivat siirtymässä.
 2. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Hautamäen perässä siirtyvät aikamoisella varmuudella myös Aku Kuikka ja Eero Säylä.
 3. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Nyt on löytynyt loppukaudesta hyvä huumoriselostaja mm. Karhut-ÅIF-Sarjaan. :LOL: Puhuu välillä vapaapotkuista ja useimmiten muutenkin ihan pihalla esim. säännöistä. Ihan hyviäkin selostajia on, joten erikoista että näitä puuhastelijoitakin pitää työllistää.
 4. Puolivälieräsarja Classic-Indians

  Ehtikö Iiskola muka pelata ErVissä? Toki jos ottaa kaikki joskus Erässä tai Viikingeissä pelanneet niin ehkä jokunen edustusjoukkuetasolla pelannutkin löytyy, mutta EräViikingeistä en keksinyt yhtään. Siksi kyselin.
 5. Puolivälieräsarja Classic-Indians

  Keitäs ErVistä on Oilersiin lähtenyt?
 6. ÅIF ensimmäisenä välieriin - Divarin playoff-ottelut 9.3.

  Ehkä runkosarjassa kun yksi piste varmuudella jo plakkarissa, mutta pikkuisen eri asia ottaa veska pois kun ottelusarja päättyy kaverin tyhjiin tekemään osumaan.
 7. ÅIF ensimmäisenä välieriin - Divarin playoff-ottelut 9.3.

  Vähän erikoinen Ruipon pohdinta jos protestiin johtaneesta tilanteesta olisi tullut ÅIF:lle 2 min ja NST:lle 5 min. Esittää että olisivat tuossa tilanteessa jatkoajalla ottaneet maalivahdin pois. Aika kaukaa haetulta ja äärimmäisen riskialttiilta taktiikalta kuulostaa.
 8. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Itse mietin monia asioita ihan liikaakin. :D
 9. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Ei näitä asioita voi verrata. Pelaaja antaa tietysti ”aina” kaikkensa. Selostajan pitää tunnistaa tilanne ja antaa sille sen ansaitsema arvo. Tietysti nämä ovat mielipideasioita mutta mielestäni huutoselostamista tulee käyttää todella harvoin ja säädellä äänenvoimakkuutta vähän laajemmin kuin...
 10. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Hmm.. Pointti oli siis se että jos annat kaikkesi kun runkosarjassa tehdään merkityksetön maali miten nostat volyymia enää oikeasti tärkeässä paikassa? Olennainen osa selostamista on ns. draaman rakentaminen.
 11. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Ei ollut suunnattu suoraan kenellekään tietylle. Muutama selostaja vaan vähän jäänyt mieleen kun ovat olleet rasittavia kuunneltavia.
 12. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Mutta mitä selostaja tekee kun mestaruus ratkeaa jos ääni huudettu ruvelle merkityksettömässä runkosarjaottelussa?
 13. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Osa näistä Ruudun selostajista on kyllä tahattoman tai ehkä tahallisen koomisia. Ihmeellistä höpöttelyä ja kun maali tulee niin huudetaan keuhkot pihalle vaikka tilanne olisi 6-0. :D
 14. FBC Turku 2018-2019

  On kyllä erikoista että vain ykköskenttä käytännössä tekee tehoja. Ihan hyviä pelureita kuitenkin muissakin kentissä kuten Hirmasto, Heiskanen, Urpone ja Tuominen.
 15. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Mistä tieto ettei olisi mitään sidettä esim. Ruotsin pelaajiin ja valmentajiin ja miksi sillä on mj-peleissä merkitystä? Minusta on ihan ymmärrettävää että suomalainen selostaisi Suomen maajoukkueen pelejä hehkuttaen oman maan maaleja enemmän kuin vastustajan.