Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Kruunien Kruuna

1. Välieräsarja Classic-Nokian KrP (2024)

Tämähän ei pidä paikkansa. Ja vaikka Laakso antoi mahdollisuuden viheltää, onko väki oikeasti sen kannalla, että tuo oli linjan mukainen vihellys? Kontaktina erittäin kevyt, Laakson käden työntöliike ja Siekkisen kontaktin korostaminen tekevät pahemman näköisen kuin oikeasti oli.
  2. Miesten F-liigaottelut 9.-15.10.

Mutta tällöinhän ei tapahdu tulosmanipulaatiota, vaan pyritään voittamaan ottelu (mikä lähtökohtaisesti on joka ottelussa tarkoituskin).
  3. Miesten F-liigan finaalisarja Nokian KrP-TPS

Kellottelin tässä asiasta innostuneena myös 2020 MM-finaalin oman pään paineettoman avauspelaamisen: yhteensä 25:27 Jakauma: 1. Erä Suomi 5:49 Ruotsi 3:17 (2-0), erässä yksi erikoistilanne 4v4 2. Erä Suomi 3:49 Ruotsi 4:55 (0-3) 3. Erä Suomi 4:00 Ruotsi 3:37 (2-3), yksi maali tyhjiin Isoin...
  4. Miesten F-liigan finaalisarja Nokian KrP-TPS

Mielipide on kokeneelta, 18 vuoden ajan aktiiviseuraajalta. Keskusteluihin en tällä palstalla ole kylläkään osallistunut, mutta tämän pelin jälkeen koin kyynistä tarvetta jakaa asiaa muille aktiiviseuraajille. Kellotin tässä välissä puolustuspään _paineettoman_ avauspelin: 37:23 - Pelin kesto...
  5. Miesten F-liigan finaalisarja Nokian KrP-TPS

Väitätkö, että on viihdyttävää edes vanhemmalle salibandykansalle kun yli puolet pelistä vietetään omalla kenttäpuoliskolla pakki-pakki syöttöjä jaellen? Onnittelut vaan TPS:lle voitosta. Salibandy ikävä kyllä hävisi tänään - oli ainutlaatuinen mahdollisuus vetää uusia seuraajia lajille.
  6. Miesten F-liigan finaalisarja Nokian KrP-TPS

Olipahan muuten tylsä matsi, 10-15min kolmannen alusta oli maksun väärti. Mutta näköjään sitten voittavaa salibandyä tuo jauhaminen.