Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä laituri

 1. Miesten salibandymaajoukkueen kesäleiritykset

  Missä Salin?
 2. Välieräsarja Classic - Oilers

  Ei näytä Espoossakaan katsomo pullistelevan, vaikka välieräsarja katkolla. Ovatko espoolaisetkin jo liian tottuneet menestykseen?
 3. Välieräsarja Classic - Oilers

  Tampereella tänään 401 ilmoitettua katsojaa. Paljonkohan saadaan viimeiseen välierien kotipeliin? Entä finaalisarjaan?
 4. Tikkurilan Tiikerit 18-19 - Mopolla moottoritielle(?)

  Runkosarjassa enemmän häviöitä (14) kuin voittoja (12). Voita oikeat pelit!
 5. 2019 Divarin mestarin (ja kakkosen?) edellytykset pelata liigassa 2019-20?

  Tuleeko Divarin finaalipariksi Tiikerit-ÅIF, runkosarjan sijoilta 7 ja 8? Molemmilla oli vielä huonompi maaliero kuin M-Teamillä, joka vanhoilla säännöillä olisi noussut noiden ohi pudotuspeleihn. Pienestä on kiinni. Karhut saa varmasti mielenkiintoisen vastustajan liigakarsintoihin.
 6. ÅIF ensimmäisenä välieriin - Divarin playoff-ottelut 9.3.

  Erotuomarien antamaa jäähyä ei kai koskaan ole jälkeenpäin kumottu. Protesti on ajan ja rahan hukkaa.
 7. DIVARIN päivän isoin peli Josba- M-Team, Sepon analyysi

  Samalla selvisivät jo pudotuspeleihin menevät joukkueet. M-Team jää joka tapauksessa ulos, kun 3 pisteen voitot ratkaisevat.
 8. LeBa-96 ja Josba Juniorit fuusioituvat

  Hyvä uutinen, mutta huono nimi. Karelia Flames? Karjalan Liekki olisi parempi. Tai LeSBa.
 9. EräViikingit Akatemia 2018-2019

  Kannattiko nyt lähteä tuonne yhden pelin takia? Siinä meni edustusoikeus Dalmacissa, jos voimassa on vielä sääntö että pääsarjassa pelaavat eivät saa pelata seniorisarjassa.
 10. Happee 2019-2020 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

  Paikan joukkueesta saa ainakin samalla lailla kuin formuloissa. Kun on paksu lompakko tai sponsori. Koskee siis lähinnä muita kuin Classicia tai Ferraria. Siellä pitää olla Nieminen tai Räikkönen.
 11. Happee 2019-2020 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

  Aika vähän aikaa sitten Hesarissa oli juttu Veera Kaupista, joka ei ainakaan artikkelin mukaan ole kärsinyt peliriippuvuudesta tuossa mielessä tai muustakaan. Vai oliko hänet valittu aiheeksi siksi, että on sisko, joka myös pelaa? Salibandyn pelaajista on onneksi viime aikoina ollut enemmän...
 12. Espoon derby 1.2.

  Pitäiskö siis sittenkin runkosarjan ottelumäärää pienentää? Pysyisikö mielenkiinto yllä 10 joukkueen kaksinkertaisen sarjan ajan,18 kierrosta, 9 kotipeliä?
 13. Naisten MM-karsinnat 30.1.-3.2. 2019

  Toivottavasti näissä peleissä lahjoitetaan jokin summa jokaisesta tehdystä tai päästetystä maalista lajin kehitysmaihin.
 14. Puolivälierien kotietutaistelu

  Entä tällainen epätodennäköinen mutta mahdollinen kuvio: ErVi voittaa lopuista enää KooVeen, jos sitäkään, ja Nokia ja Indians menevät ohi. Valitsisiko Classic silloinkin tavoilleen uskolllisesti puolivälieriin kasin eli ErVin. Mitä luulette?
 15. Sinivalkoisten MM-kisojen toinen kamppailu Suomi-Tanska 3.12.

  Kahden erän jälkeen Tanskaa vastaan laitettiin vilttiin parhaat ja huonoimmat, eli Classicin viisikko ja Kotilainen-Pylsy. Keskinkertaisimmat pääsivät sitten kisaamaan loppupelien pelipaikoista. Kapanen ja Kailiala olivat hyviä. Puolustuspäässä sen sijaan enemmän ongelmia kovia maita vastaan...