Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä LikaneSkänkki

 1. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Vai antaisitko Veikkolan paikan mielummin Manniselle, Arto :D
 2. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Kyllä tuo oululaispakkipari Suomela-Veikkola kuulostaisi aika jäätävältä.
 3. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Ja R. Kainulainen ei kelpaa? Ymmärrän kyllä, että Sorvali sentterinä kelpaisi Oilerssiin, mutta Arto pliis joku järki nyt.
 4. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Edelleen voin suhteellisen kovalla varmuudella sanoa että Sipilä, Laiti ja Manninen ei muuten jatka. Olettaen, että sopimusten purku sujuu normaalisti. Palaillaan tähän myöhemmin ja katsotaan.
 5. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Pojat nyt kisoissa niin heidän tilanteesta ei tule varmaan hetkeen updatea. Sopimukset löytyy toistaiseksi vielä kaikilta, mutta epätodennäköistä, että kukaan heistä Oilersissa jatkaa. Ja vaikka Sipilä lähtee niin Kosonen ei Oilersiin mene.
 6. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Kyllä varmasti olisi tarjottu näille nuorille herroille tonttia, jos siihen olisi oikeasti aihetta top-4 liigajengissä. Tps, Clasu ja peliveljet eivät marssita kentälle mitään turistijunnuja vaan esim. Helin ja Haukkala ovat paikkansa ansainneet. Oilersin junnut eivät samalla tavalla toki...
 7. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Christian Remes Tiikereihin julkaistu seuran Instagramissa.
 8. Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Pitäiskö herrojen vaikka tehdä oma topic näille roolituskeskusteluille? Pidetään keskustelu aiheessa eli huhuissa ja siirroissa, kivempi kaikille. Ja noita kendovertauksia voi sit mennä heittelemään Jatkoajan keskustelupalstalle, jos täällä jotain Selännettä aletaan tuoda sählykeskusteluihin. :D...
 9. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Pelillisesti ei ollut SPV:llä eilen saumaa. Numerot olivat tasaiset, mutta ei missään kohdassa tullut epäilystä, etteikö Oilers hoitaisi. Numerot olisivat voineet olla rumemmat, Oilers tuhlaili varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä (ja Lallukka otti pari hyvää). Molemmat puolustivat heikosti...
 10. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Laiti pelasi kyllä Oilersissa ennen kuin oli Granissa. Sama homma aika monella C-junnuissa granissa pelanneen öljypojan kohdalla.
 11. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Ervi ei ole omaa luokkaansa tällä hetkellä missään; Miehet ja naiset PVE ulos, A-pojat 9. A-tytöt 10 joukkueen sarjassa 9. B-Pojat PVE ulos. C-tytöt PVE ulos. B-tytöt ja C-pojat vielä karkeloissa, mutta ei kovin vakuuttavaa maailman suurimmalta.
 12. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Tunteisiin?
 13. Viikon kysymys - pitäisikö Pääkallo.fi:n vaihtaa nimeä?

  Pääkallo nimi on hyvä, vakiintunut nimi. Mielestäni on okei, että se ei liity suoranaisesti salibandyyn, vaan on originaali eikä mikään väsynyt "suomisalibandy".
 14. OLS 2018-19 - Dänin keltasinistä dirlandaata.

  Samaa mieltä Tankki-Jarin kanssa, ihmetellyt monta kautta mitä esimerkiksi herrat Rantala, Kääriäinen ja Kvist kentällä tekevät, kun ringissä on paljon hyödyllisempiä pelaajia. Kääriäinen ja Kvist jossain määrin roolipelaajina, mutta Rantalaa ei vaan kertakaikkisesti pysty käsittämään. Ei...