Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Mahoney

 1. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  No mitä siellä sitten oli? Jos noin suuri virhe ja faktoja löytyy, niin faktat esiin! Pitää kuunnella profeetat, kun kerkeää...
 2. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  3. Vähän suorempaa ja alkoi löytymään. Ehkä sitten kaudella vähän muutetaan heti ekasta erästä ja neppailukielto päälle :-)
 3. Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

  On. Sijoilla 2-8 voi tapahtua paljon, riippuu ketkä pelaa vastakkain, en missään määrin näe mitaleita jaetun. Ja heitän sen veikkauksen jo nyt, että osa näistä pelaa jo ennen välieriä vastakkain.
 4. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Katoin nyt maalit, aikaisemmin vain kolmannen erän. Tuttuja virheitä viime kausilta. Luultavasti näistä puhutaan, mutta kai se sitten.vaikeampi toteuttaa? Tuskin muut jengitkään näitä jättää scouttaamatta. Eli siis ihan liikaa pallonmenetyksiä keskialueella ja omien hyvien riistojen jälkeen.
 5. Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

  Tottakai viime kädessä pelaajat pelaa. Mutta seura luo puitteet. Clasu nyt ja ssv aikoinaan hoiti hommat ratkaisevasti muita paremmin. Pelillisesti myös paljon samaa.
 6. Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

  Kallocasteissa sanottuja yhen miehen kioskeja nämä taitaa olla. Vaikea sitä kuvitella SPV:täkään ilman Koposta.
 7. Viikon kysymys: Vaihtuuko miesten Suomen mestari monen vuoden jälkeen?

  En vastaa muuta kuin SSV! Amun kaava. Niinku sanottu täällä, tämä kaava vaatii myös pelaajat toteuttamaan sitä. Ainahan se on helppoa visioida ja piirrellä paperille. Clasussa palaset tällä hetkellä kohillaan...
 8. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Pahin sählyn(miehet ja naiset) epäkohta on järkyttävät tasoerot. Liian vähän tosissaan pelaavia ja panostavia. Liikaa matseja missä ei mitään jännitystä, kun peli ohi ekassa erässä. Naisten liigassa ihan hyvä uudistus. Pelin taso pitää olla sellaista, että kiinnostaa muitakin kuin lajiniiloja...
 9. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Ihan tasa-arvosta urheilussa, jos veikkaan keitä kiinnostaa yleensäkin mikään urheilu ja käyvät peleissä katsomoissa, oisko prosentit jotain 80-20? 70-30? Omasta lähipiiristä prosentit 100-0. Ehkä se eka tehtävä ois saada naisiakin kiinnostumaan urheilun seuraamisesta. Itse en ainakaan...
 10. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Näin vain kolmannen erän ja siinnä ei ollut parempi, kahdesta muusta en osaa sanoa. Yv pitää saada kuntoon, vois jopa yrittää laukoa. Jos tepsiä vastaan oli jotain uutta, toi erä oli vanhaa tuttua ympäripyöreetä pallon hallintaa. Duunia riittää saada peli kuntoon.
 11. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Dplay maksoi? Tuleeko sieltäkin pelejä?
 12. KalloCast

  Juuri näin. Seura voi tiedottaa ympäripyöreät asiat ilman mitään draamaa. Epätietoisuus se helpommin saa draamaa aikaan, mahdollisesti täysin vääriä huhuja/johtopäätöksiä.
 13. Päivän doping

  Astmapiippua vaan hankkimaan yskänlääkkeen lisäksi, niin nousee jalka mutadivareissa :-). Oletan että kilpailukielto tulee mullekin kesäksi
 14. Salibandy sääntökeskustelu

  Mielestäni hyvä linjaus, että pääsarjoissa kaikki tutkitaan! Keltainen kortti vois olla ihan hyvä. Jostain huuteluista tms dumarille, vois tämän lätkäistä ilman jäähyäkin. Olisi ainakin joissain tapauksissa reilumpaa kuin jäähy ja pelaajalle merkki että seuraavasta tulee lähtö :-)
 15. KalloCast

  Eikö ne sanonut että asiaan palataan? (En nyt jaksa kokonaan uusiksi kuunnella) Toki ehkä ei kyseisessä castissa. Ja niinku laitoin, niin kyllähän se vastaus jo tuli.