Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Naiskatsoja

 1. Miesten F-liigan välieräsarja Classic-Nokian KrP

  Näin se itsellenikin kuului. Olisihan se outoa, jos haastattelija toivoisi ettei enää nähdä, koska se tarkoittaisi että KrP veisi sarjan tiistaina.
 2. Salibandyliiton tulospalvelu

  Yksittäisten pelien sarjoihin sarake pisteitä/ottelu (kuten Liigassa) olisi kiva lisä, kun ottelumäärissä on ihan tavallistenkin kausien aikana eroja.
 3. Salibandyliiton tulospalvelu

  Kiitos, onpa näppärää (not). Voisi vaikka näkyä siinä LIVE-näkymässä niin kuin vanhassa versiossa.
 4. Salibandyliiton tulospalvelu

  Eka viikonloppu kun yritän käyttää uutta tulospalvelua. Onko ottelun tuomareiden nimet jossain löydettävissä?
 5. Pääkallo.fi vaihtaa logoa - äänestä suosikkiasi kolmesta vaihtoehdosta

  Ykkönen, koska muissa vaihtoehdoissa liikaa sälää. 0-optio eli nykyinen vielä parempi.
 6. Palautetta ja keskustelua Pääkallon uutisista ja artikkeleista

  Olisiko mielipidekirjoituksiin mahdollista siirtää kirjoittajan nimi artikkelin alkuun? Tekstilajin luonteesta johtuen kiinnostaisi alusta asti tietää, kenen mielipiteestä on kysymys.
 7. Westend Indians 2020-2021

  Ei ihan Tiikereihin, mutta pk-seudun itälaidalle jäi Sillanpää Oliver Sillanpää valitsi EräViikingit – ”Olen kuullut paljon hyvää”
 8. EräViikingit 2020-2021

  Ja Sillanpää kaikkien Espoo-spekulaatioiden jälkeen ErViin Oliver Sillanpää valitsi EräViikingit – ”Olen kuullut paljon hyvää”
 9. B-poikien SM-Sarja 2019-2020

  "Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä."
 10. Miesten liigaottelut viikolla 8

  Pääsarjojen sarjamääräyksissä ei puhuta ottelun keskeyttämisestä mitään. Kilpailusäännöissä näin (42§): "Erotuomarilla on velvollisuus keskeyttää ottelu, jos ottelun sääntöjen mukaiselle jatkamiselle ei hänen mielestään ole edellytyksiä. Keskeyttäessään ottelun on erotuomarin merkittävä...
 11. 2019-20 Salibandyliigajoukkueiden paikallispeliparit?

  ErVi-Tiikerit, ÅIF-Welhot ja vanha taistelupari TPS-Happee? Venyttää kyllä hieman tuota paikallisuuden käsitettä...
 12. Viikon kysymys: Onko salibandy Suomen suosituin sisäpalloilulaji vuonna 2028?

  Sitä juuri virtuaalisesti ääneen pohdin, että onko se järkevin mahdollinen tavoite vai olisiko parempi että olisi konkreettinen oma lukumäärä, johon pyrittäisiin. Niin kuin juuri esim. "Energia-Areenalla joka ottelussa vähintään 1000 katsojaa".
 13. Viikon kysymys: Onko salibandy Suomen suosituin sisäpalloilulaji vuonna 2028?

  Olisi todella kiinnostavaa nähdä myös nuo strategian seuraamisen mittarit - sitä kun tuppaa saamaan, mitä mittaa. Ja mittarit toivottavasti on, ja jokaiselle vuodelle tästä alkaen. Muuten voi herätä huomaamaan vuonna 2027 että oikeastaan mikään ei ole muuttunut, kun kaikki tekijätkin ovat...
 14. Pääkirjoitus viikolla 38 - Pääkallo.fi ponnistaa kohti uutta vuosikymmentä

  Toivotan itse tervetulleeksi sekä Viikkolehden että pidemmät jutut. Viikkolehdessä varmaan pääkirjoitus tarkoitus olla omana otsikkonaan eikä Divarin alla kuten nyt? Podcastit eivät ole ihan oma kuppini teetä, mutta hienoa, että löytyy omat äänitteet mies- nais- ja junnusalibandylle...
 15. Puolivälieräsarja SPV-EräViikingit

  Lehdistötilaisuudet ja niiden kuvaaminen on vieläkin pakollista, julkaiseminen ei. TJEU https://salibandy.fi/files/3115/3008/0798/Psarjojen_sarjamrykset_18-19.pdf (s. 4)
Ylös