Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Nilssonin Kimi

 1. B-poikien SM-Sarja 2019-2020

  ”Terve Oulu, Oilers täällä soittelee. Meille on tulossa neljän kuukauden päästä vähän kinkkinen tilanne, kun menee A:n ja B:n ottelut ikävästi limittäin ja tuolloin tulee olemaan loukissa aika monta kaveria ja sitten on varmaan vielä influenssa-aaltokin jylläämässä, niin voitaisko kattoa siitä...
 2. B-poikien SM-Sarja 2019-2020

  Kuinka joku voi pahoittaa mielensä siitä, että joukkue yrittää vajaalla kokoonpanolla pärjätä ottelussa ja pystyy kaiken lisäksi, ainakin tuloksen perusteella (5-7), pistämään vastustajan suhteellisen tiukille ja miten tällaista voi kuvailla räpiköinniksi?
 3. Profeetat

  Hieno draaman kaari😅. Tuli hyvin taklattua yleisö- ja studiokäyttäytyminen.
 4. U19 poikien maajoukkue

  Onpa kerrassaan mauton kirjoitelma, ei mitään rotia kyseisellä kirjoittajalla. Molemmat maalivahdit olivat todella hyviä, joten onnittelut heille hyvistä peleistä!
 5. Suomalaiset Sveitsissä - miten sinivalkoiset pärjäävät alppimaassa?

  Erinomainen kirjoitus ja täynnä mielenkiintoista asiaa 17-vuotiaan silmin kuvattuna. On selvästi erittäin fiksu kaveri ja mielellään näitä kirjoituksia myös jatkossa lukisin. Tsemppiä ja menestystä!
 6. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Jos asiaa tarkastelee puhtaasti viihteelliseltä pohjalta, niin ainekset olivat kasassa kunnon spektaakkeliin ja Campo centerin yleisöennätykseen. Täälläkin olisi keskustelu jatkunut vielä monta päivää ottelun jälkeen, mutta mitä nyt jäi käteen... farssi:sleep:
 7. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Seurojen käyttämät nettisivu-alustat tuppaa olemaan melko käyttäjäepäystävällisiä ja siksi monet mieluummin tiedottavat asioista muita foorumeja hyödyntäen. Se on helpompaa ja uskon, että somea hyödyntämällä myös tavoitetaan enemmän asiasta kiinnostuneita. Mitä itse uusintaotteluun tulee...
 8. U19 poikien maajoukkue

  Ei tuo kovin pitkäjänteiseltä kuulosta, jos tiputetaan automaattisesti pois kun on ollut yhdeltä FBA leiriltä veks esim loukkaantumisen tai jonkin muun syyn takia. Valinnoissa nyt aina riittää jossiteltavaa... jonkun pelitapa ei miellytä tms. Nyt yhtenä valintaperusteena painotettu motivaatiota...
 9. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Tämä on niin totta. Nyt olisi paikallaan kansalaisaloitteen keräystalkoot. Uskoisin, että saadaan helposti 50 000 oikeustoimikelpoista ihmistä mukaan ja renkutus lailla kielletyksi ;)
 10. B-poikien 1-divisioona

  Jos ja kun GrFIKin pojat pitävät päät kylmänä ja keskittyvät pelaamaan, niin M-Team tulee saamaan kyytiä lukemin 8-3. LNM puolestaan voittaa Welhot lukemin 9-7. Sunnuntain ottelusta LNM-GrIFK tulee tiukka, mutta niittomiehet siirtyvät kesälaitumille häviten taiston lukemin 5-7, joista vika tyhjiin.
Ylös