Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Opelix

 1. B-poikien SM-sarja 2021-2022

  Mitäs täällä ollaan mieltä ”kustannuskestävästä” tasosta? Paljonko rahaa kaudessa on liikaa. Jyväskylässä taitaa tässä iässä vuosimaksut pyöriä 1500-2000€:n välissä. Varmaan vähän riippuen missä sarjassa pelataan.
 2. B-poikien SM-sarja 2021-2022

  Onko korien valinnassa vaikuttanut enemmän viime kauden B vai C1? Vai mennäänkö perinteisesti liigaporukoiden joukkueet ovat korin ylempänä mihin kuuluvat 🤔
 3. B-poikien SM-sarja 2021-2022

  Hieman nuo korit ovat taas perinteiseen tapaan kyllä perseellään mutta eiköhän tänäkin vuonna joukkueet saada suunnilleen oikeisiin sarjoihin. Toiset vaan joutuvat tekemään kovemman päivätyön.
 4. B-poikien SM-sarja 2021-2022

  Ensin ollaan huolissaan dropout-ilmiöstä ja taas päivitellään kuinka onkin harrastajia. Erikoista logiikkaa. Hienoa että lajissa on laajuutta eikä kai kaiken pelaamisen tarkoitus tarvitse olla liigapelaajaksi kehittyminen. Kyllä tuonikäisiä valitettavan paljon harrastaa pelkkää ruuduilla istumista.
 5. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Tässähän on nyt vähän käymässä niinkuin teini alkaa kapinoimaan vanhempiaan. Aikansa kuuntelee ja uskoo mutta jossain vaiheessa alkaa oma tahtokin nousta pintaan. Hyvä niin.
 6. B-poikien SM-sarja 2021-2022

  Tähän asti humpan juoni on ollut se että B-junnuista alkaen Happee on kerännyt kärkiukot O2:lta. Nyt taitaa olla ainakin noin ennakkoon pitkiin aikoihin vuosi ettei tällaista liikehdintää tapahdu. Huomionarvoista on myös se että Happee saa B-junnuihin ensi kaudeksi ilmeisesti vain yhden...
 7. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Tarkoitin tällä että osalla on oikeastaan enemmän kuin puolen vuoden takamatka. Voi tulla mielenkiintoisia tuloksia ensi kaudella.
 8. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Mielenkiintoista nähdä miten esim.SM-karsinnat järjestetään jos Uudellamaalla pääsee elokuussa vasta askiin 🤔
 9. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  @Pirkka Et ole ilmeisesti huomannut lajimme pienuutta. Harvaa kiinnostaa. Jos Harviaakaan.
 10. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  No näin minäkin ajattelin. En vain viitsinyt sanoa.
 11. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Voi kai noita mun puolesta jakaa vaikka millä perusteella. Aivan sama. Mutta ei jaeta.
 12. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  No epäilen. Joissain sarjoissa pelimäärät vaihtelevat että osa pelannut vain 6 peliä. Ja kovimpia vastaan ja toinen vaikka 12 peliä heikoimpia vastaan. Ei järjen häivääkään.
 13. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Mitenkäs se olisi mahdollista? Ei tietenkään.
 14. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Eikös tänään ollut liiton hallituksen kokous jossa paketoidaan junioreiden valtakunnalliset sarjat ja alasarjat pois roikkumasta? Ainut vaihtoehto. Tuo 12v.on hyvä linjaus. Eikös niin ole ollut varotoimin tähänkin asti.
 15. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Miten se ei jatkuisi ainakin huhtikuun puoliväliin. Sulun jälkeinen viikonloppu on pääsiäinen,silloin tuskin käynnistellään mitään edes niillä harvoilla alueilla missä mahdollista. Näillä alueilla on sitäpaitsi keskenään jo pelailtu helmikuussa. Kerrassaan toivoton ajatuskaan enää yrittää...
Ylös