Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Pipsapossu

 1. Karsinnat vai sarjapaikan periminen, mikä on optimaalinen ratkaisu?

  ASM:n periytyvä paikka on hyvä, koska kolme ikäluokkaa. Beestä alaspäin kannattaisin jonkinlaista aluesarja->ylialueellinen sarja->yksinkertainen sm-sarja tms. Nuorimmissa (C1 ja C2) esim. lopputurnaus SM-mitaleista. Tämä vähentäisi pilviin nousevia kustannuksia esimerkiksi matkustamisen...
 2. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Tällä hetkellä A:ssa hyvä tilanne, B:ssä riittävä. C1:ssä on SPV:llä hyvä joukkue, mutta kapeahko. B:n ja C1:n pelastus oli viime kauden yhdistelmäjoukkue, mistä suurin osa Jymyn pelimiehistä jäi SPV:n alle. Toki tämä tarkoitti Jymyn toiminnan näivettymistä näissä ikäluokissa. C2 on kapea...
 3. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Ei, mutta silti näissä hieman isommissakin kaupungeissa on välillä heikkoja ikäluokkia. Toistaiseksi ainoastaan pk-seutu, turku ja pienin varauksin tampere, ovat sen kokoisia paikkakuntia, että jokaiseen ikäluokkaan löytyy riittävästi laatua. Tottakai valmennuksella ja seuran valmennuslinjalla...
 4. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Jumaliste Kilponen sä oot välillä kyllä hukassa. Esim ASM:ssä 50% joukkueista tulee pk-seudulta, joilla nuoremmissakin junnuissa periytyvät sarjapaikat voisivat kiukulla toimia. Lopuilla 50%:lla tuossa olisi aikalailla haasteita.
 5. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  SPV:llä neljä kentällistä, eli laajaa peluutusta, Happeella reilu kaksi kentällistä. Vaikea sanoa, ketä Happeelta puuttui, mutta ainakin Siekkinen ja Mitri oli pelillä. B-ikäiset toki karsinnoissa.
 6. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Kyllä ne oli ihan loukkaantumisia. Jääpussit olivat käytössä, ja Pelto-Arvo sekä Holopainen loukkaantuivat kontakteissa. Nuoria kavereita kyllä on korvaajiksi, mutta eivät tietenkään ole vielä samalla tasolla.
 7. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Kohonen ei toki ole lopettanut, kiviranta kylläkin. Muuten spv:lläkin tuli muistaakseni peräti neljä loukkaantumista. Pelto-Arvo, Myllymäki, Hakonen ja Holopainen jättivät pelin kesken jossain välissä. Pelto-Arvon tilanne näytti pahimmalta, kun Lankinen antoi hänelle hieman vauhtia ja...
 8. U19 poikien maajoukkue

  Huhut ovat huhuja, osa perättömiä, ja osa ei. Tästä kuulunut jo muutamasta suunnasta. Haukkalasta ei tietoa, ei ainakaan loukkaantunut ole kun eilen oli pelaamassa treenipelissä.
 9. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Happee johti parhaimmillaan muistaakseni 6-1 tai 7-1. Molemmat joukkueet pelasivat laajalla rosterilla, vähintään neljällä hyökkäyskolmikolla. Happee hieman niskan päällä jatkuvasti, loppuun spv sai muutaman kavennusmaalin.
 10. U19 poikien maajoukkue

  Kylläpäs. Esimerkiksi Lundin toiminta kesätreenaamisen suhteen on herättänyt "hieman" ihmetystä. Kun on löysä, niin on löysä.
 11. U19 poikien maajoukkue

  Keitä?
 12. A-junnujen 1-divarikarsinnat 2019-20

  Miten OLS voi tuolla porukalla ryssiä?
 13. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Junnut pelaa ASM:ssä ja aikuispelaajat farmidiilillä Jymyssä divaria. Kyllä siellä vaihtoehtoja riittää jokaiselle.
 14. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Kyllä toki. Luulen silti, että junnarit kilpailevat keskenään yhdestä pakin paikasta. Noh, sunnuntaina on Väli-Suomen vääntö Happee-SPV, niin eiköhän sekin jo anna jotain osviittaa.
 15. Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

  Mahtuu muutes heittämällä. Karjala ja Veikkola pois viime kaudelta, ja lisäksi Lintula on rightin puolen pelaaja, mitä ei spevellä pakistossa ole kuin Hakonen.
Ylös