Kv:lla hyvää peliä 8 kenttäpelaajalla, mutta tänään tiikerit veivät pidemmän korren. 🤔

Sentään Ahola kunnossa, kun seuraavaan vaihtoon hylly! Vaikutti kovin loukkaantuneelta tilanteen jälkeen🤨...
  3. P18 SM-sarja 2021-2022

Mitä mietteitä tiikereistä, onko mahiksii sm sarjaa? Vai varma divari...
  4. P21 SM-sarja 2021-2022

Pohdintoja tämän päivän Oilers-Tiikerit pelistä. Peli päättyi 12-7 Tiikereille. Molemmilta taisi puuttua muutama pelimies.
  5. P18 SM-sarja 2021-2022

Mitä mieltä olette bbu:n menestys mahdollisuuksista tulevalla kaudella?
  6. B-poikien SM-sarja 2020-2021

On pehmee..
  7. B-poikien SM-sarja 2020-2021

"Vitsi jäähy" siitä voidaan olla montaa mieltä... Hatsina ihan ok poppoo, mutta bsm vähän liian iso pala purtavaksi. Olisi se divarikin ollut ihan ok, 2 kenttää ei yleensä riitä 3 ehjään erään, ja se näkyi ottelussa jälleen kerran.
  8. B-poikien SM-sarja 2020-2021

Mielenkiintoinen sulaminen Classicilla kolmannessa erässä Tiikereitä vastaan. Ei tainnut olla Classic vahvimmillaan tänään, mutta toisaalta tiikerit nostanut tasoaan tasaista tahtia, ja nyt jo 3 voiton voitto putkessa. Kaiken lisäksi tiikereiden ykkönen puuttui melkein kokonaan.
  9. B-poikien SM-sarja 2020-2021

On se kiva taas päässä pitkästä aikaa spekuloimaan mahtavaa juniori salibandyä.
  10. B-poikien valtakunnalliset 20-21

Ensinnäkin puhuin Monni Forssista ja Onni Forss on tietääkseni myös 04.
  11. B-poikien valtakunnalliset 20-21

Tiikerit-Nibacos peli oli surullinen esitys Tigreltä, mutta jengin laajuus siivitti heidät voittoon. Uskon kyllä että tiikerit pääsee sm-sarjaan, vaikka väkisin. Jos ei muuta niin Alex Kekkonen siivittää tiikerit silkkisillä käsillään jatkoon.
  12. B-poikien valtakunnalliset 20-21

Alex Kekkonen pesisi Virolaisen mennen tullen
  13. B-poikien valtakunnalliset 20-21

Tiikereiltä ainakin Alex Kekkosen rankkari vakuutti. Classicilla Onni Keskinen. Sitten tietenkin fuusion Leevi Rantala ja Vuori. Monni Forss on myös ihan kovaluu idiansin puolustuksessa.
  14. B-poikien valtakunnalliset 20-21

Pakko mainita tiikereiltä Turusen Pakkipari Arttu Miettinen, joka pelasi loistavaa pallollista peliä. Turunen ja Miettinen on loistava kaksikko, pallollista osaamista ja kovaa puolustuspään taitoa. Taitaa siinä olla sm-sarjan (mikäli tiikerit sinne pääsevät) kovin pakkipari jos 2 kenttiä katsotaan.
  15. B-poikien valtakunnalliset 20-21

Syvimmät pahoitteluni edellisestä kommentistani, se ilmeisesti meni osan ihonalle.