Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Ramboll

 1. Liigan Bottom 4 - taistelu sarjapaikasta

  Eikö salibandyssa tuollainen 14-1 ole verrattavissa esimerkiksi jalkapallossa 5-0 voittoon, tai lätkässä johonkin 7-0 voittoon? Näitäkin kuitenkin nähdään eri sarjoissa.
 2. Lappeenrannan seurakuviot

  SSV:n ja Erän fuusioituminen johtui kahdesta seikasta: - SSV:llä ei ollut tulevaisuutta (junioreita) - Erällä ei ollut resursseja Lopputulos on kyllä sieluton ja mauton EräViikingit, ja tulosta ei ole tullut lähellekään sitä, mitä aikaisemmin. Itä-Suomen salibandytilanne on kuitenkin täysin...
 3. Lappeenrannan seurakuviot

  Yli 70.000 asukasta? Huomattavasti enemmän, kuin esimerkiksi Seinäjoella. Kuitenkin SPV kestomenestyjä ja Jymy vahvana divarissa. Lisäksi kakkosdivarissa on ripakopallinen joukkueita (jos se nyt tähän mitenkään liittyy). Yhdistyminen on myös mielestäni todennäköisesti hyvä juttu, mutta syyt on...
 4. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Juuri näin. Lisäksi tänä vuonna monella muullakin jengillä tuo -99 ikäluokka on kapea, tai ei mikään hirveän laadukas. Toki laadukkaimmat vanhimmat A-juniorit ovat tietenkin edustusjoukkueiden mukana. Sinänsä ei ole yllätys, että Oilersin valtakunnan kärkipään B-juniorit ovat pärjänneet näinkin...
 5. Lappeenrannan seurakuviot

  SaiPan uusi valmentaja on Mikael De Anna. Kokenut valmentaja, joten ei nyt ensivaikutelmana mikään huonoin vaihtoehto.
 6. Seinäjoen Peliveljet 2019-2020, mitäs sitten keksittäisiin?

  Kriisissä joukkue on, oli sitä otsikoissa tai ei. Maalinteko on äärettömän takkuista, ja ennen niin vahva puolustaminenkin on kuin varjo entisestään. Toivottavasti tosiaan vain hetkellinen suvantovaihe.
 7. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Ei ole, mutta mielestäni olisi täysin liigatason kaveri jo nyt, vaikka on näköjään vasta ensimmäistä vuotta A-ikäinen pelaaja.
 8. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Yleisesti salibandymiehiä. Lupaavimmilla junnuilla on muistaakseni optio ensi kaudesta, eikä edes kaikilla lupauksilla ole mitään soppareita (esimerkiksi Juho Repo). Jymyssä houkuttaa varmasti peliaika, jota pidän aika isonakin asiana.
 9. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Mikäli sooimustilanne tosiaan on noin, niin se tarkoittanee, ettei lupaavia junioreita nosteta edustukseen enempää? Näin ollen nämä jatkavat sitten todennäköisesti Jymyyn. Onko se hyvä asia ikääntyvän edustuksen kannalta?
 10. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Ja tämä "vain farmijoukkue" kyllä sekoittaa pakkaa aika huolella, mikäli sattuu nousta liigaan. Samaan syssyyn, mikäli Vaasa tai Blue fox sattuu nousta divariin takaisin, niin alkaa jo pelaajistakin olla pohjanmaan alueella vääntöä.
 11. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Tätä juuri. Sariola ei vain sopinut OLSsin pelitapaan tms. En ymmärrä miksei olisi kova vahvistus divaritasolla tutussa ympäristössä, oli kyseessä sitten kuinka inhokkipelaaja tai tyttöystävän varastanut pelaaja hyvänsä.
 12. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  OLSsin pelitapa vs. Jymyn pelitapa, kentälliset jne. Sariola on todistanut jo aikaisemmin olevansa parhaimmillaan divarin parhaita pakkeja.
 13. Huhumaa: Miesten Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2019-20

  Eetu Sariola takaisin Jymyyn. Kohtuu laadukas lisäys takalinjoille.
 14. Seinäjoen Peliveljet 2019-2020, mitäs sitten keksittäisiin?

  Joo nyt peilasin vain kahteen viimeiseen peliin. Noiden pelien perusteella saattaisi noutaja tulla aikaisin. Tottakai luulen, että kevään saapuessa alkaa pelikin näyttämään aivan toisenlaiselta.
 15. Seinäjoen Peliveljet 2019-2020, mitäs sitten keksittäisiin?

  Classic tuli ja vei omansa Cupissa. Numerot olivat "vain" 2-6, mutta ei voittajasta ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. SPV:n ilme oli kyllä pirteämpi kuin Happee-pelissä, mutta jotain siitä puuttuu. Toki cup-peli kämäisellä 3x15 peliajalla on pyllistys joka suuntaan. Oli miten oli, mutta...
Ylös