Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Ramboll

 1. Seinäjoen Peliveljet 2022-2023 - Muutosten aika?

  :D korkkia kiinni jo.
 2. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Todennäköisyys tälle ehkä prosentin luokkaa. Eiköhän Eepi pelinsä ole pelannut, varsinkin SPV:ssä. Jos jatkaisi vielä pelaamistaan, niin ErVi oikeastaan ainut, mihin hänet kuvittelisin.
 3. Seinäjoen Peliveljet 2022-2023 - Muutosten aika?

  Asiallinen vastine on sama kuin "mennyt tunteisiin"? Eikö tämä keskustelupalsta ole, missä saa ja pitää esittää omia mielipiteitä?
 4. Seinäjoen Peliveljet 2022-2023 - Muutosten aika?

  joo, veikkaan että jotain Urmasta ei niin vaan HELPOSTI korvata mitenkään. Luotettava työjuhta, joka silloin tällöin teki pisteitä. Mikäli tosiaan valmennukseen tulee muutoksia (oli Koponen tiimissä tai ei), niin itse kyllä odotan todella mielenkiinnolla kautta. Mikäli peli näyttää sitten...
 5. Seinäjoen Peliveljet 2022-2023 - Muutosten aika?

  tuo P21:n kausi oli kaikin puolin raskas. Tuloksen taakse vaikea sanoa, mutta olihan siellä kuitenkin kärki samoja ukkoja, jotka aikaisemmin tekivät aika rumaakin jälkeä samassa sarjassa. Veikkaan, että liigaringissä olevien P21-ikäisten pelaajien määrä vaikutti harjoitteluun. Myös valmennus oli...
 6. Seinäjoen Peliveljet 2022-2023 - Muutosten aika?

  Ei ole taidettu julkaista missään. Veikkaan, ettei noita optioiden käyttöjä julkaista, vaan vain uudet jatkosopimukset. Muistaakseni Tammiranta ja Haukkala uusi sopimuksensa tuossa kohtaa.
 7. Seinäjoen Peliveljet 2022-2023 - Muutosten aika?

  Tammiranta-Autio-Keskinen Kotilainen-Karjanlahti-Haukkala Koski-Kuusela-Pelto-Arvo Uusi-Laitila - Heikkilä Repo - Latvala Lintula - Lokasaari Unohtuuko joku? Pakkipuolelle Haapaniemi /ehkä joku junnu. Hyökkäykseen ei taida hirveästi olla enempää muuta kuin junnuista täytettä.
 8. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Onhan se ollut tähänkin asti sinänsä jännä kuvio, että päävalmentaja on myös OY:n toimitusjohtaja. En siis näe tuota järjestelyä sen kummempana. Eikä Koposen tarvi kakkoskoutsi olla, vaan osa ryhmää. Nimikkeet nyt on aina mitä on. No toivottavasti tämäkin selviää pian. Härmään en itse usko...
 9. P21 SM-sarja 2021-2022

  monesti tuntuu että maalivahtien torjuntoja ei tarvisi ollenkaan laskea tässä lajissa.
 10. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  kyllä se Isomäki on jos joku. Voihan tässä olla sellainen, että Koponen jatkaa tiimissä, mutta osat vaihtuu. Tästä vois kieliä myös mahdollinen Ihmeen tulo mukaan.
 11. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Jotenkin haisee myös päävalkun vaihto. Lillas oli statistina jymyssä, mutta en lähtisi suoraan vertaamaan SPV:n tilanteeseen. Tuttu mies Isomäelle, ja erilainen ympäristö/ketjukaverit vaikuttavat paljonkin pelaajan toimintaan. Voi vaikka yllättääkin.
 12. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Eiköhän se Peter Seinäjoen punaiseen seuraan siirry.
 13. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Jymyn "varmat" uudet pelaajat ovat Hongon ja Karjalaisen lisäksi Limingasta kaksi nuorehkoa pelaajaa ja tosiaan Hankkio. Hakonen hyvin epätodennäköinen. Saas nähdä, tuleeko muita uusia, vai onko muut julkistukset vain jatkosoppareita.
 14. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Ei tietoa... Toinen vaihtoehto olisi intti.
Ylös