Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä #reikäpallo

 1. Suomisarja 2021-2022

  Kertokaa jos jossain hamekangas tarjouksessa, kiiruhdan heti ostoksille.
 2. Suomisarja 2021-2022

  Ihme homma tosiaan että Porvoosta ja Loviisasta ei matkustaminen niin vaikeeta kun Vantaalta.
 3. Pääkallon mielipidepalsta

  Tätä tässä on ihmetelty, mutta todellakin liitto on päättynyt että sählyä pelataan, vaikka huonolla tuurilla hinta todella iso.
 4. Divarikarsinta

  En ihmettele yhtään että loistavat poissaolollaan. Suurin osa olleet ilman yhdessä harjoittelua kolme kuukautta. Ei ihan samat lähtökohdat kuin niillä, jotka saaneet harjoitella tai jopa pelata.
 5. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Tämä on liitolta todella outoa toimintaa että hyväksyy omissa sarjoissa tämmöisen. Ja jopa edesauttaa korona leviämistä kun joukkueet matkustaa rajoitusalueilta vieraspeleihin.
 6. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Tässä tulee käymään juuri niin että tämä koko laji tulee tämän edestään löytämään. Ja ennen kaikkea liitto joka tuntuu jotenkin antavan hiljaisen hyväksynnän tälle.
 7. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Totta, mutta kun liitossa ajatellaan että sählyn pelaaminen on koronaaki kovempi juttu.
 8. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Leviämisalueen joukkueet eivät pelaa myöskään vieraispelejä.
 9. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Tätähän ei tulla näkemään, liitto istuu hipi hiljaa eikä linjaa tai ota kantaa. Ei nyt ja tuskin tulevaisuudessakaan.
 10. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Mistään ainakaan mulle selviä että Loviisa olisi kieltäytynyt pelaamasta? Vaan olivat yhteydessä liittoon joka tehtynyt päätöksen varatoimenpiteenä ottelun siirrosta.
 11. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Onhan toi aika outoa että miesten pelit siirretään varatoimenpiteenä, ja sitten siirretään pelaajat pelaamaan junnuihin. No ehkä on turvallisempaa pelata junnuissa kuin miesten joukkueessa. Ketään en rupea tuomitsemaan, mutta jotenkin ihan jo terveellä maalaisjärjellä kun ajattelee niin ....
 12. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Viisaita ja vastuullisia päätöksiä. Nyt enään odotetaan että liitto painaa laskun kun keskeytetty sarjat.
 13. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Liitossa ei haluta ymmärtää sitä että ollaan niin amatöörilaji jossa ihmiset seuroisssa toimii täysin harrastuspohjalta. Ajatellaan että kun muutkin maailmassa pelaa niin miks me ei voida. On eri asia kun ottelutapahtumia rajoitusten ja määräysten mukaan järjestää seurassa töissä olevat ihmiset...
 14. COVID-19 vaikutus salibandykentille

  Kyllä jos liitto yhtään ajattelisi tätä tilannetta järkiperäisesti eikä ajatuksella kun ei kielletä niin pelataan. Suurimalla osalla on sählyn ohella oikea työ, ja nyt pelaajat joutuu punnitsemaan itse pelaanko vai ei ? Paljon parempi ratkaisu että kaikki pelit tauolle ja kun tilanne parempi...
 15. Suomisarja 2020-21

  Eikä yllätä ketään että nyt Hifk sirkus jatkuu. Nyt vuorossa parku ja pahamieli kun sakkoja tulossa sarjasta pois jäännin takia. Toivovasti liitolla sen verran munaa että ottavat joka euron, joka kuuluu.
Ylös