Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä säbämude

 1. C2-poikien SM-sarja, 2019-20

  Jos katsoo esimerkiksi ErVin pelejä, niin kyllä ykkösketju on käytännössä aina sama, ja toimiva sellainen, ja voittoja tulee. Ja joukkue on kasattu nimenomaan niin että ykkönen tekee eniten pisteitä jne. Että ei se kovin toimimaton taktiikka aina ole.
 2. C2-poikien SM-sarja, 2019-20

  OLSin ylivoima alkaa kadota, mutta hienosti ovat vielä kääntäneet pelit voitoksi. Mukavampi olisi tasainen sarja, kuin yhden jäätävä ylivoima. Jännä nähdä Playoffeissa esiintyvät joukkueet. Lohko A:ssa taistelevat Heinola. Oilers ja Koovee. Oilers pisti hienosti kampoihin OLSille vaikka...
 3. C2-poikien SM-sarja, 2019-20

  Rosterin spekulointi on turhaa, mutta iso merkitys sillä on peleihin, puuttuuko useampi kärkipelaaja joukosta. Jos jokaiselta otettaisiin viiden kärjestä kolme pois joka peliin, olen ihan varma, että vaikuttaa tuloksiin merkittävästi.
 4. C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Kyllä ErVi varmasti on omaa luokkaansa. Karhuilla mennyt alkukauden pelit heikommin, mutta voittivat FBAssa Classicin. Classic taas voitti mestareiden cupissa ErVin että voivat nämä kääntyä mihin suuntaan tahansa.
 5. C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Onko FBA 2 tuloksia?
 6. C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Classic-United1 4-5
 7. C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Katsoin samaa, joillakin tosi helppo lohko, lohko B kovin, sekä lohko D. Pari viimeistä lohkoa helpoimmat, vähemmän pelejäkin.
 8. C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Mielenkiintoista, mahtuuko esim. Tampereelta Classic, Koovee ja Ilves kaikki tänä vuonna SM-sarjaan....
 9. C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Olen samaa mieltä, Helin on niin lahjakas, että varmasti pelaa pääosin C1. Myös Maja ja Karppanen ovat hyviä pelaajia, mutta C1 on myös tulossa aika monta kovaa uutta pelaajaa, niin varmaan siitä riippuu, kumpi joukkue sitten on heille parempi.
 10. C2-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Vähän ajoissa, kun ei lohkojakojakaan vielä... Ennakkosuosikit? Ketkä jatkaa sm-sarjaan ja ketkä ei?
 11. top5 05-jengit ja pelaajat

  Final Six lopputulos siis 1. ErVi 2. Karhut 3. Classic Siihen kun lisätään OLS niin siinä on kyllä mielestäni ehdottomasti Suomen kärkinelikko.
 12. top5 05-jengit ja pelaajat

  Sama koskee Tamperetta. Jos Classicin, Kooveen ja Ilveksen kärki olisi samassa joukkueessa, olisi Tampereella yksi huippuporukka. Ja toki onhan nytkin, ainakin itse ajattelisin, että jos menestystä janoaa, kärkipojat hakeutuisivat Classicin suuntaan... Se kun on aina loppupeleissä Tampereen...
 13. top5 05-jengit ja pelaajat

  Classic voitti länsirannikon ja sisä-Suomen loppuhuipentuman. O2 nousi hienosti kilpasarjasta pronssille.
 14. Miksi jotkut joukkueet järjestää avoimet harjoitukset....

  Toiset joukkueet suorastaan saalistavat pelaajia muilta joukkueilta, soittelevat vanhemmille ym, suht nuorissakin ikäluokissa, en tiedä mikä tapa sitten on oikea....
 15. Miksi jotkut joukkueet järjestää avoimet harjoitukset....

  Mullakin meni vähän ohi, mutta tässä juuri ajankohtaisesti seuraan esim. tamperelaisia seuroja. Kooveella on try outit joka ikäluokissa, Classicilla ei.
Ylös