Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Sählyfaija

 1. A-poikien SM-sarja 2020-2021

  17:58 alkaneen jäähyn saanutta pelaajaa ei päästetty ajassa 19:58 ulos jäähyltä ilmesesti toimitsijoiden toimesta. 19:59 merkitty maali tuli siis aikaan, jolloin jäähyllä oli kaksi Oilersin pelaajaa yhden sijaan.
 2. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Oilers kaatanut kahdesti Classicin ja sen sijaan hävinnyt kahdesti Tiikereille. Tiikereillä ei kummassakaan liiga-apuja, kun taas Classicilla toisessa pelissä kaikki parhaat. Saa nähdä haluaako kukaan ottaa Tiikereitä, jos liigapelaajat tulevat pleijareihin.
 3. B-poikien SM-Sarja 2019-2020

  Onko kellään mitään tietoa, mitä tapahtui Steelers-Josba pelin lopussa? ERL #0 ja PR3 jaettiin myös.
 4. A-poikien SM-sarja 2019-2020

  Justus Kainulainen siis loukkaantui liigan pelissä Classicia vastaan. Ilmeisesti tuli jonkinlainen kontakti ja jalka vääntyi. Kainulainen muutenkin pelannut vain 3 peliä ASM, joten häntä ei ole mielestäni liikaa kuormitettu. Pelaajat kyllä osaavat sanoa, jos rasitustaso on liian korkea. Ei ole...
 5. Profeetat

  Annan vinkin, löytyy toisesta Espoosta tulevasta seurasta. Kyseinen kaveri on kuitenkin loukkaantuneena, että mahtaako se olla syy miksei tästä olla juurikaan ilmoitettu mitään.
 6. Profeetat

  Jos ottaisit selvää, niin varmasti löytyisi. Välillä täytyy etsiä tietoa eikä odottaa, että joku kertoo sen sinulle.
 7. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Ihan totta tuokin. Hawks sattui olemaan parempi juuri tuolloin olosuhteiden puitteissa parempi. Toivon, että indians pääsee divarista playoff-karkeloihin mukaan. Eittämättä molemmat kuuluisivat SM-sarjaan.
 8. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  En ole missään kytköksissä Indiansiin. Vihaan vain korruptiota. Poikanihan pelaa SM-sarjaa joukkueessa, joka on paljon parempi kuin Hawks.
 9. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Onko missään kerrottu miksi Hawksin valitus meni läpi? Huhujen mukaan Hawks on ostanut asianajajia suurella summalla (4-numeroinen summa). Haukkojen valmentajat ovat käyneet kosiskelemassa muiden jengien pelaajia itselleen. Ensiksi perustetaan muoviseura, jotta saadaan Myllypuron Arena...
 10. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Löytyy vaikka kuinka monta, jos käyttää Googlea.
 11. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Ei Haukat nyt niin paljon parempi ollut kuin Indians. Indiansilla muun muassa enemmän laukauksia kuin Haukoilla ja Indiansin pääkoppa hajosi tokassa erässä. Hawks pelaajia tuntien, sanoivat hekin että tuomarit olivat heidän puolellaan.
 12. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  No tottakai, kun siellä on Haukkojen vanhemmat toimitsijapöydän takana. Ei heitä kiinnosta miten voitto tulee kunhan se tulee. Aina on kotietu, kun vanhemmat on toimitsijoita.
 13. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Eiköhän Petteri Bergman hoida liitolta työtilat pois, jos ottelu uusitaan. Semmoinen pieni kotietu Haukoilla. On tuo Hawks kyllä yks muoviseura.
 14. A -poikien 1-divisioona kausi 2019-2020

  Indiansilla ei mitään palaa kärkikahinoihin. Esikarsinnoilla ei ole mitään väliä, kun parhaimmisto tulee pelaamaan liigaa. Indiansilla on kuitenkin AB-joukkue, joten porukkaa liikkuu aika paljon näiden joukkueiden välillä. Valitettavasti Indiansin parhaimmisto koostuu muutamasta 03-ikäisestä...
 15. U19 poikien maajoukkue

  Torjuntaprosentti ei kerro yhtään mitään. Jokaisessa ottelussa eri henkilö katsoo ja laskee torjuntoja. Itse en pidä torjuntaprosenttia juuri minään mittarina. Kannattaa mielummin katsoa millaisia torjuntoja veskari ottaa, kuinka varma hän on maalilla ja millaisia maaleja menee omiin.
Ylös