Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Simo Reunamäki

 1. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Taita Ihan asiallinen tämä viesti oli pelkkää asiaa. Jos protesti mennyt jo läpi ja yhtäkkia ei peliä olekkaan ja tälläisiä asioita tullut ilmi kuten tämä iso summa mitä Haukat maksoi asianajajille niin ei kaikki ole kunnossa kyllä. Mitään kunnianloukkaavaa tässä ei ollut.
 2. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Varmaan kiva mennä sm sarjaan tuomareitten avulla kun ei mikään muu riitä. Viime vuonna asm sarjaan taidettiin nousta samalla tavalla, että kyllä Bergmanilla on varmasti tässäkin ollut hänen sormensa pelissä. Muoviseura mikä yrittää houkutella kaikkia pelaajia mukaan haukkoihin mutta harva...
 3. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Peliä katsomassa kun olin en kyllä haukkojen hallinnasta tiedä. Olematonta pyörimistä omassa päädyssä vedot indianssille aika selvästi, vaikka viivasta monta tulikin.
 4. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Indianssilta myös hylättiin maali kulmavaparista, ymmärtääkseni sen takia että pallo ei ollut pysähtynyt vaikka oli selvästi pysäytetty jalalla. Myös lopussa indians ei saanut pelata vaan jokainen tilanne vihellettiin Haukkojen eduksi yllättäen, kun peli Myllypurossa. Kyllä bergman saa hyvät...
 5. B-junnujen SM-karsinnat 2019-2020

  Ketkäs ovat 02-03 ikäluokan parhaat veskarit? Omasta mielestä prosentit merkkaa kaiken joten viime vuoden Oilers ngb 02 veskarit ovat todella hyviä.
Ylös