Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Tejamaha

 1. Miesten liigan puolivälieräsarja EräViikingit-SPV

  Joo enpä olisi ikinä uskonut, että tulee Lähteenmäki-Lähdesmäki kaksikkoa ikävä askiin, mutta nyt se on sekin nähty:-O
 2. Miesten liigan ottelut viikolla 42 (14.-20.10.)

  Vanha ja hidas Sami Koski 0+5 ja huolella Stenforsin ihon alle.
 3. Miesten liigan ottelut viikolla 39 (23.-29.9.)

  Juu, kultapoika Kotilaiselta hyvä provo kaikkien mielestä, jos tuon saman tempun olis tehnyt vaikka Sami Koski niin täällä huudeltais vähän toiseen tyyliin. Hankkiolta tyhmä temppu, mutta Kotilainen on pelle!
 4. Vuoden 2018 viimeiset liigaottelut

  katoppa kun menee ihon alle, sovitaanko niin, että kerrotaan omat mielipiteet ja ei ruveta arvostelemaan toisia henkilöinä
 5. Vuoden 2018 viimeiset liigaottelut

  Iiskolan kunniaksi sen verran, että ei tullut ratkaisun jälkeen vattallensa kotiyleisön eteen kuten eräs toinen tänä viikonloppuna.
 6. Vuoden 2018 viimeiset liigaottelut

  Joo olen muutaman pelin nähnyt Seinäjoella ja pari muuallakin. Prahassa Robert Nilsbert keräsi yleisön "sympatiat" tekemisillään. Ei ollut Suomen pojat tuulettamassa ruotsalaisten naamalle, vaikka ainekset olisi ollut, tulivat kotikatsomon eteen. Toki tänään ei ollut Tepsillä kotikatsomoa mihin...
 7. Vuoden 2018 viimeiset liigaottelut

  saa toki tuulettaa, senkin vain voi tehdä niin monella tavalla, joko arvostaen vastustajaa ja kotiyleisöä tai sitten ei. Sitä en ymmärrä miten tuo kotipelin pelaaminen Seinäjoella liittyy asiaan etenkin kun Tepsi oli tätä ehdottanut.
 8. Vuoden 2018 viimeiset liigaottelut

  Hoikkanen on ihan pelimies ja ratkaisi pelin, ja sitten täysin ala-arvoinen temppu syöksyä kotiyleisön eteen mahalleen tuulettamaan. Hienoa esimerkkiä junnuille, ei pysty arvostamaan.
Ylös