Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Thompson

 1. Huhumaa 2021-22 (spekulatiivinen)

  Ei sopimuksia julkisteta kaikkia kerralla. Nyky suuntaus on että mielenkiintoa pidetään yllä ja sopimuksia julkaistaan tiputellen. Seuroilla on päätösreissuja ym. Sellainenkin voi vaikuttaa että ei haluta julkaista ennen kuin kausi vanhassa seurassa on ohi kaikilta osin.
 2. Huhumaa 2021-22 (spekulatiivinen)

  Tuo on niin totta mitä kirjoitit! Ja erinomainen asia että osataan arvostaa muitakin asioita. Se on tärkeää että joukkueessa myös viihtyy!
 3. Huhumaa 2021-22 (spekulatiivinen)

  Jos haluat säästää rahasi niin älä ainakaan vetoa mene lyömään!
 4. Huhumaa 2021-22 (spekulatiivinen)

  Kyllä laajalla rintamalla pitääkin monen seuran neuvotella tässä vaiheessa. Muuten voi jäädä luu käteen!
 5. Tommy Koponen on huolissaan salibandyn nykytilasta

  Minusta tuollainen henkilökohtaisuuksiin meneminen kentällä on täysin verrattavissa rasismiin. Ihan samalla lailla voi aiheuttaa pahaa mieltä kohteelle. Miksi sallitaan toisen pilkkaaminen henkilökohtaisten ominaisuuksien vuoksi, mutta rasismiin suhtaudutaan kielteisesti? Miksi muunkinlainen...
 6. Miesten F-liigan playoutsarja Steelers – Jymy

  Onnea Jymy! Peli parani kauden loppua kohden ja sarjapaikka on ansaittu!
 7. Huhumaa 2021-22 (spekulatiivinen)

  Löytyy tai ei, mutta parhaat joukkueet pelaa F-liigassa. Ei ole minkään toisen seuran syytä jos joku joukkue ei pärjää sarjassa. Oma tekeminen ratkaisee.
 8. Huhumaa 2021-22 (spekulatiivinen)

  Mitenkäs se Helsingin yhdistelmäjoukkue pärjää? Ei se määrä vaan se laatu ratkaisee!
 9. Nurmon Jymy 2020-2021 - Kabinetista kuuluisuuteen

  Kateus on ikävä vaiva. Luulisi että Seinäjoella haluttaisiin menestystä laajalla rintamalla.
 10. Miesten F-liigan ottelut viikolla 44 (26.10.-1.11.)

  Ainakin ne jotka sponsoreita hankkivat ovat kertoneet että Vaasan Sportin nousu Liigaan näkyi selkeästi myös Seinäjoella tuki euroissa. Nurmon Jymy pelaa myös lentopalloa mestaruussarjassa joten sekin on jakamassa pottia. Crocodeles Vaahteraliigassa myös!
 11. 2019-2020 Pohjanmaa M2D Lohko 7

  Kyllä siellä peli ainakin tallennettiin.
 12. 2019-2020 Pohjanmaa M2D Lohko 7

  Minkälaisia rangaistuksia voi odottaa kun TU pelaaja eilen näytteli kurkunleikkaus liikkeitä ja uhkasi tappaa vastustajan pelaajan? Tuomarit ainakin ottivat asian käsiteltäväksi, joten kai siitä jokin sanktio tulee?!
 13. B-poikien valtakunnalliset 20-21

  2 vuotta sitten tässä ikäluokassa Espoon joukkueet olivat runkosarjan 1 ja 2. Spv nousi kauden päätteeksi pronssille. Ei ole lohkojen tekijä tainnut tutustua ikäluokkaan ollenkaan.
 14. B-poikien valtakunnalliset 20-21

  Harjoituspeleissä on hyvä antaa kaikille tasaisesti peliaikaa. Siksi kokoonpanot vaihtelee. Osa on näyttönsä joukkueeseen antanut ja toisten pelaamista valmentajat haluavat nähdä lisää. Voitto ei ole se tärkein asia näissä peleissä.
 15. Nurmon Jymy 2020-2021 - Kabinetista kuuluisuuteen

  Jos ymmärtää jotain joukkue urheilusta niin tietää että edes SPV:llä ei aina peli kulje. Jymyllä oli huono peli ja Welhoilta kenties hyvä päivä. Ei se muuta tarvi. Katsotaan miten peli kehittyy kauden mittaan.
Ylös