Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Thompson

 1. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  🤣🤣🤣 Onko väärin voitettu? Ylivoimainnen runkosarja SPV:tä ja hyvin jatkuu pleijareissakin! Ehkä muiden pitäisi ottaa hieman pelaamisen mallia Seinäjoelta?
 2. A-poikien SM-sarja - kuka vie mestaruuden?

  Sokos Hotelli Lakeus on ainakin varma valinta. Keskustassa lähellä urheilutaloa on toki muitakin hyviä hotelleja! Ei muuta kuin vertailemaan hintoja!
 3. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Kyllä jotain on pielessä jos ei SM-pronssimitali kiinnosta! Ei noita pelejä kovin moni pääse elämänsä aikana pelaamaan!
 4. Koovee – Nuoret Kilpurit

  Sopimuksia voi olla molempia malleja! Usein sopimus purkaantuu jos pudotaan sarjasta! Varsinkin pelimiehillä yleisesti purkaantuu! Joillakin voi sopimus kattaa kaikki sarjatasot.
 5. C1-poikien SM-sarja - mikä joukkue juhlii keväällä?

  Osta Arto vuvutsela-torvi! Jos se kelpais potkupallon pelaajillekin!😁
 6. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Talvitie ehdottomasti kova kassari, mutta meriittinä hieman hymyilyttää tuo liigamiehistön penkki? Taisi olla tarkoituskin?
 7. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Yksi syy on ainakin vanhojen tanssit mitä on nyt tanssittu monella paikkakunnalla! Hiihtoloma on joka vuosi mutta vanhojen tanssit kerran elämässä!
 8. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Ihan varmasti tietää että vastustaja on tulossa myös pallolle! Sen verran pelimiehiä on kaikki tässä sarjassa! Mutta ei tuollaista törmäystä tule pelkällä kurkottamisella. Huonoa tuuriakin varmasti on ollut matkassa.
 9. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  Selkeä päähän kohdistunut taklaus! Videolta kun katsoo niin ei mitään epäselvää sen suhteen. Miten tahallista tai tahatonta oli niin sehän ei tuosta selviä. Vastuu tapahtumasta on kyllä Classikin pelaajalla!
 10. Koovee – Nuoret Kilpurit

  Kyllä mun näkemys joukkueesta on se että se vain on yksinkertaisesti liian nuori ja kokematon korkeimmalle sarjatasolle. Ei siinä mitkään temput auta! Vaatii vain aikaa ja kovaa harjoittelua! Kovia pelimiehiä pitäisi olla enemmän ja siihen on varmaan omat syynsä että niitä ei ole.
 11. B-poikien SM-sarja - mikä joukkue voittaa mestaruuden?

  40 torjuntaa, 22 maalia, 62 laukausta kohti maalia!! Joka kolmas laukaus mennyt maaliin. Prosentti ei päätä huimaa. Peliä en ole nähnyt, mutta veikkaan että aika heikosti on mokke saanut apuja muulta joukkueelta!? Eli voi siis aivan hyvin olla hyvä peli maalivahdilta?!
 12. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Kooveella on kyllä esimerkillistä toimintaa streamien kanssa! Junioripeleissäkin selostusta myöten kaikki! Hienoa että aktiivisuus palkitaan!
 13. Salibandyn livelähetykset, maalikoosteet ja muu videotuotanto

  Pelinä varmasti mielenkiintoisempi ottelu Turussa! Jo kauden alussa on ollut tiedossa että Tampereen seurat tulevat olemaan eri päissä taulukkoa! Ehkä sopimuksessa on tekstiä siihen suuntaan että jokaiselta joukkueelta pitää näyttää tietty määrä pelejä? Tai aikataulullisesti on helpompi kuvata...
 14. C2-poikien SM-sarja - miten käy kaikkien nuorimpien SM-sarjassa?

  Hyvät pohjat juniorilla on tottakai tärkeät, mutta pelimiehet tehdään kuitenkin vasta B ja A junioreissa! Tässä mielessä ErVillä on ehkä paras pelaajapolku Suomessa! Juniorit SM-sarjoissa, akatemia divarissa ja tietenkin liigajoukkue! Eikä näin ulkopuolisen silmin olla ainakaan tulos edellä...
 15. U19 poikien maajoukkue

  No sepä alkoi hienosti Ruotsi maaottelu! 17.55 pelattu ja 0-6 taululla! Mitäs siellä oikein tapahtuu?