Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Tonttux

 1. Naisten F-liigan finaalisarja SB-Pro-PSS

  Tasapuolisuuden nimissä Nelonen voisi lähettää pari ottelua tv-kanavalla kuten miesten finaalisarjassakin🧐
 2. NLA:n välierät

  No eipä kummosia ennustajanlahjoja tarvittu. Pessi hoiti ankkajahdin mallikkaasti kotiin, vastustajan sekoillessa omien sotkujensa kanssa. Onnittelut Pessille finaalipaikasta, parempi jatkoon.
 3. NLA:n välierät

  Järjen köyhyyttä vaihtaa päävalmentajaa tässä vaiheessa oli syyt mitkä tahansa. Kyllä sekottaa pakkaa niin paljon, että ottelusarja kääntyi pessille. PSS finaaliin 3-1. Harmillista, koska Ankkojen kausi ennen välieriä oli erinomainen.
 4. U19-naisten maajoukkue

  Tai sitten vaihtaa “oikean ikäset” tytöt jengiin.
 5. Naisten 1. divisioona 2020-2021

  Vaikea veikata vielä, A ja B lohkojen tason näkee vasta, kun lohkojen parhaat pelaa ristiin.
 6. Naisten liiga 2020-21

  Onneksi naisten liigassa ei ole kuin pari joukkuetta, joissa näitä diivoja on. Eikä todellakaan lisää kaivata.
 7. Viikon kysymys: Montako MM-kultaa Suomi voittaa vuonna 2021?

  Uskoisin, että miehillä on mahdollisuus kultaan, jos kisat pelataan. Naisissa ja junnuissa Ruotsi on valitettavasti edellä.
 8. U19-naisten maajoukkue

  Ervin tämän kauden peliesitysten perusteella, ihmetyttää noin monen joukkueen pelaajan valinta. Mittentagin valinta on mielestäni selviö, mutta muita kyllä ihmettelen.
 9. Naisten liiga 2020-21

  Pähkinänkuoressa: Liian paljon, liian lyhyessä aikaa. Taitoa on, kokemusta ja nöyryyttä ei....Harmillista, koska potentiaalia olisi vaikka mihin.
 10. Naisten F-liigan ottelut viikolla 1 (4.-10.1.)

  Olipa taas mukava kuunnella tasapuolista otteluselostusta Åif:n kotiottelusta. Asiantunteva ja neutraali otteluselostaja. Samaa ei voi sanoa Ervin otteluselostuksista, joissa on aina otteluselostus/kommentoija ervi-lasit päällä.
 11. Naisten liiga 2020-21

  Kyllä on varomatonta mailankäyttöä, kun mailan lapa nousee kasvojen tasolle. Varmasti oli vahinko, mutta silti ei hyväksyttävää. Säbämaila ei ole vieläkään golfiin tarkoitettu....
 12. Naisten liiga 2020-21

  Kuuntelin tuota Nice- podcastia, jossa haastateltiin Saipan päävalmentajaa ja näin paatuneen säbäseuraajankin mielestä hän antoi hyvin positiivisen kuvan itsestään ja joukkueen toiminnasta. Peukkua itäänpäin ja menestystä toivotellaan, pelkäänpä kuitenkin että kynnys lohkojen välillä tällä...
 13. Naisten liiga 2020-21

  Nyt täytyy olla eri mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Loisto ei ole ainoa syy seurata NLA:ta vaan koko lohko on tällä kaudella todella mielenkiintoinen tasaisuutensa takia, ehkä Erviä lukuunottamatta. Pelit menevät mukavasti ristiin ja ennakot voi jättää omaan arvoonsa. Loiston menestystä...
 14. Naisten liiga 2020-21

  Oma veikkaus: 1. SB-Pro 2. PSS 3. Koovee 4. Loisto 5. Classic 6. Ervi 7. SSRA 8. TPS
 15. Naisten liiga 2019-20

  😊 itse asiassa ei tarvitse ”stalkata”, riittää kun käy katsomassa säännöllisesti molempien lohkojen pelejä. Esimerkkinä voisin ottaa viime sunnuntaisen Ervi-Sb-pro pelin, jossa sekä tempo että kaksinkamppailupelaaminen olivat aivan eri tasolla kuin NLB:n peleissä. Pääasiassa NLB:n pelejä...
Ylös