Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Verkkovahti

 1. Happee 2019-2020 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

  Oli myös iso tekijä, jotta nämä paikat ylipäätään syntyi, joten ei nyt pelkästään negana pysty näkemään. Totta silti, kyllä jonkun olisi voinut käyttääkin. Toinen Rautiainen sai ainakin pari peliä takaperin tälliä itseensä, joten ei taida olla ulkona kokoonpanosta pelillisistä syistä.
 2. Salibandymaalivahdin varusteet

  Yleensä ainakin silikonipintaiset räpylän verhokkeet suorastaan tykkää pesusta. Ihmettelisin mikäli olisi toisin Cuttersin kohdalla.
 3. Salibandymaalivahdin varusteet

  Mix-palat on pikkusen "peltiä", eli pyörii kyllä huomattavasti helpommin kuin softit, kun eivät sivusuunnassa oikein taivu. Etenkin uutena ottaa pehmusteen reuna helposti lattiakosketuksen ja pyöräyttää jalassa. Teipattuna pyöriminen ei itselle ole ollut ongelma myöskään Mixeillä. Kovat palat...
 4. Salibandymaalivahdin varusteet

  Polvisuojien paikallaanpysyminen ei ole ainakaan allekirjoittaneelle ongelma ollut Blindsaven aikakaudella. Pelin tai treenin aikana ei tarvitse korjata asentoa. Liekö sillä tekemistä asian kanssa, että vedän löysähkösti remmien päälle kaksi kierrosta urkkateippiä. Tarkoitus ei ole kiristää...
 5. Salibandymaalivahdin varusteet

  Jonkin aikaa menty Blindsaven pitkähihaisella panssarilla ja kovin tyytyväinen olen ollut. Paras ominaisuus lienee se, että pallo ei todella kimpoa pitkälle. Kovatkaan vedot ei myöskään kopsu läpi. Avoimet kainalot vaikuttaa vähän turhalta kun tuntuu pois riisuessa aiheuttavan rakenteellista...
 6. KalloCast

  Iloinen yllätys oli löytää KalloCast nyt myös kolmannen osapuolen Podcast-aplikaatioista. Kuunteluun menee ja hienoa, että löytyy ihmisiä tuottamaan salibandy-aiheista podcastia. Kiitos teille! LASB:n setit viime kaudella oli myös briljanttia kamaa.
 7. Happee 2019-2020 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

  Kieltämättä Happee järjesti aika viihdyttävät Rytkeet Pavilla! Mika "ei riitä jalka" Kohonen piti vastustajia lähes pilkkanaan.
 8. Happee 2019-2020 - Hirvirytkettä Jyväskylästä!

  Oli ainakin vauhdikas matsi, vaikka nyt vähän halvalla ainakin näin maalaiskyläläisen vinkkelistä katsottuna, lopulta mupellettiinkin. Helppo viihtyä sohvallakin.
Ylös