Pääkallo.fi

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä yyz

 1. Salibandyn olosuhdeasiat

  Väärin.
 2. Salibandyn olosuhdeasiat

  Olisikohan siinä, että Tapanilan Erällä ei enää ole edustusjoukkuetta salibandyssa, kun ei ole edes koko salibandyjaostoakaan?
 3. Suomisarja 2022-2023

  Asia on juuri noin kuin aavistelit; ei tarpeeksi (lue käytännössä lainkaan) aikuispelaajia ja lisäksi kyse on varmasti myös eri sarjojen kustannuksista.
 4. Suomisarja 2022-2023

  Voi kysyä myös toisin päin; miksi ei olisi kakkosdivarijengiä? Jos (ja painotus sanalla jos) joskus tilanne sarjakartalla/pelaajamäärissä yms. muuttuu, ja katsotaan aiheelliseksi pyrkiä nousemaan sarjaporrasta ylemmäksi niin eikö ole helpompaa jos seuralla on jo valmiiksi olemassa joukkue, jonka...
 5. P17 SM-sarja 22-23

  Aika mielenkiintoiset jaot... Menty nähtävästi aika vahvasti maantieteellisesti. A-lohkossa viime kauden kaikki mitalistit, joten se on siltä osin kova lohko.
 6. P17 SM-sarja 22-23

  Villi veikkaus, että Oulun jengit ja O2 ovat samassa lohkossa ja Leba, Welhot ja Happee toisessa... Tämä siis ihan mutulla. Muut sitten sijoitellaan tasaisesti molempiin.
 7. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Eikö mielestäsi naisten edustusjoukkueella tai omalla juniorituotannolla / ehjällä pelaajapolulla ole merkitystä, kun puhutaan minkä tahansa alueen ykkösseurasta? Mainitsemiesi kärkijunnujen valintoihinkin voi vaikuttaa muutkin, kuin puhtaasti urheilulliset motiivit.
 8. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Riippuu miten määritellään ykkösseura? Jos puhutaan vain ja ainoastaan miesten edustusjoukkueesta, niin on varsin mahdollista, että nykyisellä värväyspolitiikalla ja AC:n tuella haukat voivat noustakin liigaan, jopa lähiaikoina, mutta ei se vielä seurasta Helsingin ykköstä tee. Tällä hetkellä...
 9. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Kuten Dosentti tuossa yllä jo hyvin toi esille, niin on aika yksipuolista ja rajoittunutta arvioida fuusion tuloksia vain ja ainostaan miesten liigajoukkueen menestyksellä.
 10. Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

  Ihan mielenkiinnosta; kertoisitko mitä tuo maintsemasi SSV tai "viikkarimaisuus" pitää sisällään? Ja ymmärtääkseni Kurre kuitenkin edelleen istuu seuran hallituksessa, joten minne hän on menossa?
 11. P17 SM-sarja 22-23

  Paperilla ainakin selvästi, mutta pelithän sen vasta lopullisesti näyttää.
 12. P17 SM-sarja 22-23

  Haara (Indians) Sandholm (Oilers) Strömberg (Hawks) Taima (Tiikerit) Värri (Oilers) Edit: typo
 13. P17 SM-sarja 22-23

  Myös ErVin P17 edustusjoukkueen kokoonpano näyttää ilmestyneen seuran sivuille. Ja jokunen uusi nimikin näkyy joukossa olevan.
 14. P17 SM-sarja 22-23

  Paikat SM-sarjaan periytyivät viime kauden P16 menestyksen perusteella ja FoSu ilmoittautui 1.divisioonaan. Vapautunutta sarjapaikkaa tarjottiin täyttöjärjestyksen mukaisesti niille P17 SM-karsinnassa mukana olleille joukkueille, jotka olivat sarjaan kaudelle 2022-23 ilmoittautuneet, eli...
 15. Suomisarja 2022-2023

  Ei. Molemmat 2 divariin. Edit: Kuten myös LoSB.
Ylös