Pääkallo.fi

ÅIF-Happee Steamers LA 10.12, kaikkien taistelujen äiti (häviäjä mahdollisesti karsimaan).

Viestejä
100
Sipoon Areenalla taistellaan ÅIF:n ja Happee Steamersin välillä kauden kiimasin peli kyseisten joukkueiden välillä, sillä tässä taisteluparissa ei kummallakaan ole varaa kolmen pisteen lahjoittamiseen kaverille. Inssi-divari on osoittanunut viime vuosista poiketen hieman enemmän suosikkipainotteiseksi sarjaksi, joten ns. kuuden pisteen matsit on hoidettava päävastustajia vastaan jos mielii "paikasta auringossa". Näiden kahden joukkueen kohdalla, paikka auringossa on sarjapaikan suora säilyttäminen, liian ailahtelevaa on kokoonpanojen liikkuvuus ollut kummallakin, että pystyttäisiin taistelemaan playoff-paikasta Inssin kuumissa valoissa. Steamers lienee vahvoilla, jos pelataan sitä "ralla-rallaa", sillä ÅIF jäänee maksimeissaankin 6-8 tehtyyn byyriin, eli olisiko Jyskälän farmi avointen ovien metodilla liikkeellä vahvistaakseen asemiaan?

Kauden eka jäsentenvälinen, ja edelliset matsit: Ådalen taisteli aikansa Jyskälässä 3-4 johdossa noin puoli matsia, kunnes romahti oikein kunnolla. ÅIF on muutaman kerran suoristanut selkänsä, kun vastustaja on karauttanut kunnon karkumatkalle, ja toisen erän murskahetket (2x2 maalia alle puoleen minuuttiin) olivat omiaan kääntämään pelin lopullisesti Steamersin heiniksi. ÅIF osalta mahdollisuus menestykseen on mahdollista kun katsotaan saatanan kurinalaista SaiPa vieraskoitosta, jossa oli kiva salibandy.tv:stä katsoa hesen megahampurilainen huulilla Ådalenin saavan riittävän määrän peittoja voittoon oikeuttavaan tulokseen- jos taas peittopäivä on kiinnostuksenmäärä nollassa niin Steamers vie tämänkin matsin mallia Soromnoo. Edellinen Ådalenin Karhut-kotimatsi tosin raajarikolla joukkuella (johtuen yo-juhlista) sai allekirjottaineen miettimään, että olisiko sillä asenteella kuitenkin enemmän merkitystä kuin nimellä paidan selässä. Steamers puolestaan on vedellyt viime matsit joko ralla-rallaa moodilla (10-11 vs LNM ja 8-10 vs Karhut), tai nihilistisellä (0-3 vs Hawks, ja 4-2 vs Tiikerit) - kaikki on siis mahdollista.

Mielenkiintoiset pelaajat:

Kasper Tähkä (Happee Steamers). Jotain tapahtui aikanaan kun hienoa sarjanousua Liigaan mukana tekemässä ollut starbo Kasper Tähkä julkaisi jo paluusopparinsa ÅIF-riveihin åiffin liigasesongin jälkeen, mutta jotain mystiikkaa tapahtui. Olisi jopa surullista tarina tietäen, että Tähkä palaisi Steamers-nutussa voittamaan Sipoossa- ja aiheuttamaan isoja ongelmia seuralle johon oli jo takaisin tulossa.

Patrik Korpiniemi (ÅIF). Korpiniemi aikanaan osoitti suuruuttaan jo ÅIF-liigasesongilla, tehden mm. tuhojaan SPV:n verkkoon hatullisen verran. Korpiniemellä on kuitenkin ollut tämän kauden divarissa meisinki mallia joko-tai, joko on osunut isosti tai ei ollenkaan (tai ei ollut edes pelillä). Korpiniemi pystyy hyvänä päivänä voittamaan matsin lähes yksin, joten toivotaan että Papu on ykkösmintissä kun pillipiipari puhaltaa matsin Ingmanilla käyntiin Lauantain viihteeksi.

Lisähuomio: ÅIF:n nakkisämpylöiden lämmityskoje on Åikkuillut viime peleissä- toivotaan että kuumaa koiraa saa jälleen oikeasti kuumana.

Dumarit: Antti Kososen rutiini riittää hoitamaan tärkeän pelin paineet, siihen ei homma kaadu. Toivottavasti myös mukava Mikael Sivenius saa parastaan irti, sillä nämä matsit ovat henki ja elämä seuroille, joiden olemassaoleminen dirren valoissa on uhattuna kuuden pisteen matsin vuoksi.

Ennuste: Steamersilla on ÅIF:fia enemmän pakkovoitto kyseessä, mutta Tommi Taimistosta on paljon kiinni. Jos Taimisto pysyy vähissä pisteissä Eemeli Horttanaisen tavoin on Ådalen viime Lauantain kaltaisilla otteilla vahvoilla. Tuomas Leino kantaa kotijoukkueelta ison vastuun antamalla joukkueelle mahdollisuuden joko voittaa tai ei , ÅIF ei voi tähän tärkeään minttimatsiin tehdä kierrätävää veskarivalintaa, vaan byyrillä on oltava "Boom Kah" Leino. - kotijoukkueelta Tuomas Liukolammelta odotetaan pitkästä aikaa pöljää päivää- täysi mahis siihen on, sillä viime pelissä oli jo hiukan epäonneakin viimeistelyn suhteen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
100
Lisäpointit Sepeltä:

Yllättäjä: Sampo Lehtonen ÅIF. Karhut peliin kaivettiin koko Sipoon areenan henksu siivoojaa myöten pelille, jotta kokoonpano saadaan aikaan plus jostain ihmeestä kaivettiin Sampo Lehtonen. Aivan nobody, kukaan hallillakaan ei tuntunut tietävän mistä kaveri tuli- mutta fysiikka riitti ja oli todella pirteä puolustuspäässä. Nimenomaan puolustuspäässä on ÅIF:n isot puutteet, Antti Huovista ei korvata ihan pienellä. Jatkoon, mun tuoli kääntyi kuin Idolsissa konsanaan.

Kertoimet: Ei päivää jolloin ÅIF ei ole suosikki vedonlyönnillisesti, mutta se sopii Sipoolaisjoukkueelle kuin nenä päähän. Teot, ei maineet ratkaisevat. Vastaiskupelin kautta nännännäätä kertoimenlaskijoille. Taas kerran.

Lisänyanssi: Happee Steamers murskasi joukkueiden historian ekassa jäsentenvälisessä Ådalenin 15-6. Tässä sarjassa on pitkään nähty, että historia kantaa hyvässä kuin pahassakin. ÅIF:fille olisi tärkeää saada tästä hyvä tulos, ettei Steamerista tule peikko kuten vaikkapa Josba vierasmatseista tai SalBa kotimatseista. Ne on ihan killeriä Sipoolaisille, ja ne kannattaa jättää livenä välistä, paitsi jos nauttii rankaisun fiiliksestä ja suuresta pettymyksestä. Vastaavasti 02 kotivoitto on auringonvarma, silloin nakkikone kuumaksi ja Sipoon Areena täyteen.

Pettymys: Koronan jälkeen osa vakikatsojista on monella paikkakunnalla jättänyt hallin lehterit tyhjilleen, joka on todella harmi. Livepeli on kiva kokemus, ja sitä tunnetta ei saa ostettua kaupasta. Joukkueen markkinointivastaavilla on vuoren korkuinen haaste houkutella ne vanhat naamat bäksiin, hodarikone ei yksinään piisaa- tarvitaan jotain muutakin. Toki pätee kaikkiin Suomalaisiin palloilulajeihin, Ruotsissa ei tätä ongelmaa ole. Siellä asuu urheilukansa.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös