Pääkallo.fi

2018-2019 Pohjois-Suomi M4D lohko 23

Viestejä
52
Lohkon joukkueet:

Dynamo Uleåborg, Oulu
HaHe, Haukipudas
JäJä, Oulu
OYUS, Oulu
Sastamolo Kings II, Kemi
SB Hurricane, Oulu
SBC Levi, Rovaniemi
SBT IV, Oulu
SC Muden SaHa, Oulu
SoPa, Sodankylä

Sastamolo Kings II lienee ainoa sarjan joukkue, jolla on farmisopimus olemassa, joten heillä voi olla vaihtelevasti kovia 2.div-vahvistuksia mukana peleissä. SC MuPa ja SBT Saha löivät viisaat päänsä yhteen kesän aikana, joten melkoinen nimihirviöfuusio saatiin aikaiseksi, mutta hyvä että kilpatoiminta kuitenkin jatkuu. :D Tulokasjoukkue-SoPa on hyvin valmennettu ja urheilullinen porukka leveällä pelaajamateriaalilla, joten uskoisin että sodankyläläiset on kärkikahinoissa tällä kaudella. Miltä Oulun joukkueiden väliset voimasuhteet näyttää?

Veikkauksia ja hyviä perusteluita sarjan loppujärjestyksestä keväällä?
 
Viestejä
53
1. JÄJÄ
2. OYUS
3. SoPa
4. SBC Levi
5. Dynamo Uleåborg
6. HaHe
7. Sastamolo
8. SB Hurricane
9. SC Muden SaHa
10. SBT IV
 
Viestejä
4
1. JäJä
2. Dynamo Uleåborg
3. SB Hurricane
4. Sastamolo II
5. OYUS
6. HaHe
7. SC Muden SaHa
8. SBT IV
9. SBC Levi
10. SoPa
 
Viestejä
53
1. JäJä
2. Dynamo Uleåborg
3. SB Hurricane
4. Sastamolo II
5. OYUS
6. HaHe
7. SC Muden SaHa
8. SBT IV
9. SBC Levi
10. SoPa

Nyt on kyllä villi lottorivi vetämässä. Hurricane kolmosena ja lapin kiven kovat hännässä. Tämän päivän, kun näkisi mutta antaahan pelien näyttää :D.
 
Viestejä
3
SBT IV ja Hurricane tulee olemaan lohkon pohjalla. Nousijat OYUS ja HaHe sijoittuvat keskikastiin. Jäjä on mielestäni voittajasuosikki.
 
Viestejä
52
Nyt on kyllä villi lottorivi vetämässä. Hurricane kolmosena ja lapin kiven kovat hännässä. Tämän päivän, kun näkisi mutta antaahan pelien näyttää :D.
Sama tuli itselläkin mieleen tuosta. :eek:

Ei siinä, jokainenhan saa veikkailla miten tahtoo, mutta vielä mukavampi jos jotain perusteluja löytyy mukaan. Oma veikkaus on että SoPa ja SBC Levi ovat sarjan top 5-joukkueita.
 
Viestejä
53
Huomiselle tulosveikkauksia:

SoPa - HaHe 6-2

HaHe - SBC Levi 3-6

SBC Levi - JäJä 3-3

JäJä - SoPa 4-5

Sunnuntai:

DUB - SBT IV 8-2

SB Hurricane - SC Muden SaHa 4-3

Sastamolo II - DUB 3-6

SBT IV - SB Hurricane 2-6

OYUS - Sastamolo II 5-2
 
Viestejä
31
Vaikka lehdet jo lakaistuvat, haravaa ei tällä saletilla järjestelmällä tarvita!

SoPa - HaHe 7-3
HaHe - SBC Levi 5-8
SBC Levi - JÄJÄ 4-6
JÄJÄ - SoPa 3-3

Dynamo Uleåborg - SBT IV 4-2
SB Hurricane - SC Muden SaHa 7-4
Sastamolo II - Dynamo Uleåborg 4-3
SBT IV - SB Hurricane 2-2
OYUS - Sastamolo II 4-6
 
Viestejä
5
SoPa - HaHe 3-5
HaHe - SBC Levi 2-6
SBC Levi - JÄJÄ 2-5
JÄJÄ - SoPa 7-1

Dynamo Uleåborg - SBT IV 6-1
SB Hurricane - SC Muden SaHa 5-2
Sastamolo II - Dynamo Uleåborg 2-1
SBT IV - SB Hurricane 3-6
OYUS - Sastamolo II 2-6
 
Viestejä
4
SoPa - HaHe 1-8
HaHe - SBC Levi 8-7
SBC Levi - JÄJÄ 2-7
JÄJÄ - SoPa 10-1

Dynamo Uleåborg - SBT IV 6-0
SB Hurricane - SC Muden SaHa 7-2
Sastamolo II - Dynamo Uleåborg 4-6
SBT IV - SB Hurricane 3-8
OYUS - Sastamolo II 2-5
 
Viestejä
5
JäJä ja Dub tulee olemaan kärjessä. Yllättäjien joukossa veikkaisin olevan Sb Hurricane jolla on kuulemieni mukaan viimekautta parempi/nuorempi rosteri kasassa ja laajuutta löytyy. Viimekauden Sc Muden Saha ja Sbt Saha kärsivät ilmeisesti vähäisistä pelaajista / treenaajista ja ovat yhdistäneet joukkueensa ja joukkue kantaa nyt nimeä Muden Saha millainen on tämän joukkueen iskukyky? Voi hyvin olla kärkikahinoissa kuten myös Sbt Iv jonka kesän siirroista en itse tiedä. Lapin joukkueista paha sanoa mitään mutta eiköhän kovia joukkueita sieltäkin löydy?
 
Viestejä
3
Säilyttääkö nykyinen pörssikärki sijoituksen kauden loppuun asti? Nouseeko joku selkeään pörssivoittoon vai onko kisa tasainen? Itse veikkaan että jäjän kotajärvi on ihan pitelemätön. Mitäs veikkauksia muilla? Screenshot_20181004-133717.jpg
 
Viestejä
1
Veikkaan että pistepörssin top 3 tulee olemaan tasainen. Kotajärvi varmaan voittaa, muttei kovin isolla erolla.
 
Viestejä
53
Dynamo otti kyllä hienon 6-5 voiton JäJästä. Melkoisen viihdyttävä peli ja lopussa meinasi tunteet kuumeta oikein kunnolla :D
 
Viestejä
5
Näistä asemista lähdetään kevättä kohti. Sarja erittäin tasainen, kuka vain voi voittaa kenet vain. Pitääkö sarjanousija SoPa suoran nousijan paikan loppuun asti? Kuka karsii, ketkä putoaa suoraan?
Screenshot_20181227-112715__01.jpg
 
Viestejä
53
JäJä ja SoPa ovat erittäin todennäköisesti sarjan kärkikaksikko myös kauden loputtua. Keskinäinen peli ratkaisee paljon sarjan voiton kannalta. Taistelu top 6 viivalla on tiukkaa, kun piristynyt OYUS on saanut maalihanoja auki ja kirinyt mukaan kamppailemaan suorasta säilymisestä. Myös Levi piristyi viime turnauksessa. Jännää tulee olemaan kauden loppu ja tiukkoja taistoja nähdään. Veikkaan, että ainakin SB Hurricane tulee tippumaan suoraan 5.divariin murskatappio oyussille ei ainakaan tehnyt hyvää mentaaliselle puolelle.
 
Viestejä
53
Lapin turnauksessa nähtiin jymypaukku, kun OYUS ja Muden SaHa hakivat kummatkin voiton SoPasta. Molemmat voittivat myös Levin. OYUS nousi voitoillaan kuuden joukkoon ja Levi melko yllättäen sarjan viimeisenä, kun pelejä jäljellä neljä. Toki heidän otteluohjelmansa mahdollistaa vielä nousun kuuden joukkoon. JäJä erittäin lähellä sarjan voittoa mutta neljässä viimeisessä pelissä vastassa on vielä Mudet, SoPa, Dynamo sekä OYUS, joka seilaa neljän ottelun voittoputkessa. Sastamolo on hyytynyt erittäin pahasti, tippuuko jopa suoraan 5.divariin? Jännäksi mennee!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös