Pääkallo.fi

A-junnujen 1-divarikarsinnat 2019-20

Viestejä
23
#2
18 joukkuetta ja 4 paikkaa jaossa, eli tulee oleen tiukat väännöt divari paikoista. Lohkojako on varmasti suuressa roolissa tuolla paikka määrällä. Siellä ei kärsi tulla joukkueelle huonoa peliä, silloin kyllä käy kylmät.
 
#8
On tuo lohko 4 mielenkiintoinen myös, kun kaksi viime kaudella A 1 divarissa pelannutta ovat samassa lohkossa. Toisin sanoen molemmat eivät ainakaan pelaa divaria tulevalla kaudella, vähintään toinen A2 sarjasta vauhtia hakemaan. Raaka karsinnan sarjajärjestelmä, mutta sama kaikille. 🙂
 
Viestejä
23
#9
Nopeestihan tosta noi nappaa. OLS, FoSU, Indians ja Josba. Kolmoslohko on kyllä aivan naurettava.
Ihan hyvä arvaus kirill!

OLS on selkeä. Nousu Oulun nousu on alkanut eikä muut lohkon joukkueet mahda mitään.
Toisessa lohkossa joudun olemaan erimieltä. Fosu on varmasti hyvä nippu, mutta kyllä Rangersit tuon hoitavat.
Kolmannessa komppaan. Kolmesta muusta lohkosta Inkkarit ei välttämättä olisi kävellyt divariin. Tästä he se tekee.
4. Lohko on jo haastava. Missä Karelia Flamesin parhaimmat nuoret pelaavat vai onko kaksi "tasavahvaa" nippua. Tämän fuusion siirtymisen vuoksi veikkaan että divariin itsensä pelaa FBC.
 
#10
Lohkojen voittajien perusteella sanotaan näin että dirreen kiipeilee OLS (ykköslohkon selkein), FoSu(tiukka voittokamppailu Rangersia vastaan), Ilves(kova kamppailu inkkareita vastaan) ja Vantaa/Turku(Todella tiukka kaksinkamppailu luvassa, Josbaa en huuda, fuusion siirryttyä
 
Viestejä
52
#17
Ei taida toisessa lohkossa nuorella Fosun joukkueella riittää Rangersia vastaan, vaikka terävin kärki kova onkin. Kuinka riittää yleensäkin pelaajat, kun karsivat myös B:ssä samaan aikaan?

Vai onko tiedossa pelaajaliikennettä Fosuun päin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.