Pääkallo.fi

A-junnujen 1-divarikarsinnat 2019-20

Viestejä
71
18 joukkuetta ja 4 paikkaa jaossa, eli tulee oleen tiukat väännöt divari paikoista. Lohkojako on varmasti suuressa roolissa tuolla paikka määrällä. Siellä ei kärsi tulla joukkueelle huonoa peliä, silloin kyllä käy kylmät.
 
Viestejä
71
Lohkot julkaistu, kun vain voittajat Divariin ei kärsi olla huonoo pelipäivää joukkueilla.. ketä jatkoon? IMG-20190528-WA0001.jpg
 
Viestejä
6
On tuo lohko 4 mielenkiintoinen myös, kun kaksi viime kaudella A 1 divarissa pelannutta ovat samassa lohkossa. Toisin sanoen molemmat eivät ainakaan pelaa divaria tulevalla kaudella, vähintään toinen A2 sarjasta vauhtia hakemaan. Raaka karsinnan sarjajärjestelmä, mutta sama kaikille. 🙂
 

R2.

Viestejä
33
Nopeestihan tosta noi nappaa. OLS, FoSU, Indians ja Josba. Kolmoslohko on kyllä aivan naurettava.
Ihan hyvä arvaus kirill!

OLS on selkeä. Nousu Oulun nousu on alkanut eikä muut lohkon joukkueet mahda mitään.
Toisessa lohkossa joudun olemaan erimieltä. Fosu on varmasti hyvä nippu, mutta kyllä Rangersit tuon hoitavat.
Kolmannessa komppaan. Kolmesta muusta lohkosta Inkkarit ei välttämättä olisi kävellyt divariin. Tästä he se tekee.
4. Lohko on jo haastava. Missä Karelia Flamesin parhaimmat nuoret pelaavat vai onko kaksi "tasavahvaa" nippua. Tämän fuusion siirtymisen vuoksi veikkaan että divariin itsensä pelaa FBC.
 
Viestejä
48
Lohkojen voittajien perusteella sanotaan näin että dirreen kiipeilee OLS (ykköslohkon selkein), FoSu(tiukka voittokamppailu Rangersia vastaan), Ilves(kova kamppailu inkkareita vastaan) ja Vantaa/Turku(Todella tiukka kaksinkamppailu luvassa, Josbaa en huuda, fuusion siirryttyä
 
Viestejä
64
Ei taida toisessa lohkossa nuorella Fosun joukkueella riittää Rangersia vastaan, vaikka terävin kärki kova onkin. Kuinka riittää yleensäkin pelaajat, kun karsivat myös B:ssä samaan aikaan?

Vai onko tiedossa pelaajaliikennettä Fosuun päin?
 
Viestejä
878
02 ikäisestä Justuksestako puhut? Hänkö on siirtynyt Oilersin riveistä Rangersiin?
Samasta kaverista puhun. Poika siirtyi Rangersin miesten divarimiehistöön, mutta spekuloin tässä yhteydessä, että mahtaakohan hän pelata Rangersin paidassa A-divarikarsinnassa. En siis tiedä asiasta mitään, kunhan vain mietin ääneen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös